Δωρεάν ειδίκευση με εκμάθηση ξένων γλωσσών & προγράμματα νέων τεχνολογιών

Αποκτήστε επιπλέον γνώσεις και εξειδίκευση. Διαφοροποιηθείτε και γίνετε περισσότεροι ανταγωνιστικοί στην αγορά εργασίας!

Στις σύχγρονες κοινωνίες, η βασική κατάρτιση μέσω απόκτησης αναγνωρισμένων πιστοποιήσεων σε Πληροφορική και Αγγλικά, αποτελεί την "άλφα - βήτα" για κάθε ενήλικα, όμοια με την αλφαβήτα για ένα νήπιο. Αφού λοιπόν το άτομο κατακτήσει τις βασικές δεξιότητες, καλείται να εμπλουτίσει τις γνώσεις του, να διαφοροποιηθεί και να αποκτήσει αργότερα ανταγωνιστικό πλεονέκτημα τόσο στον φοιτητικό, όσο και στον εργασιακό του βίο. 

Η εκμάθηση μίας -ή και περισσότερων από μία- ξένης γλώσσας πλέον αποτελεί σχεδόν δεδομένο για κάθε άτομο. Τα Κέντρα Δια βίου Μάθησης, Easy Education, παρέχουν ευέλικτα προγράμματα σπουδών για εκμάθηση γλωσσών, εκτός των αγγλικών, όπως:

Ιταλικά, Ρωσικά, Τούρκικα, Γερμανικά. 

Επιπλέον, η ειδίκευση ανά κλάδο είναι εξίσου σημαντική και αναγκαία. Η τάση της εποχής, η κατάρτιση και η επιστημονική ενασχόληση αποτελούν στοιχεία απαραίτητα για κάθε ικανό επαγγελματία και κάθε φοιτητή. Η ανάληψη εξειδικευμένων προγραμμάτων σπουδών σε νέες τεχνολογίες είναι απαραίτητες. Αποκτήστε το Proficiency Πληροφορικής και συνδυαστικά καταρτιστείτε μέσω των παρακάτω προγραμμάτων σπουδών, ώστε να διαφοροποιηθείτε στην αγορά εργασίας:

  1. Χρηματοικονομική Λογιστική
  2. Γραφιστική 
  3. Autocad 2D & 3D
  4. GIS

Τα Κέντρα Δια Βίου Μάθησης, Easy Education, στα πλαίσια του προγράμματος Ευρωπαϊκή Κάρτα Νέων (Ίδρυμα Νεολαίας και Δια Βίου Μάθησης),διοργανώνει:

ΔΩΡΕΑΝ Εξειδικευμένα Προγράμματα σπουδών προς απόκτηση επίσημου πιστοποιητικού για τις κοινωνικές κατηγορίες των ανέργων, δημοσίων υπαλλήλων, πολυτέκνων, τριτέκνων, φοιτητών, αγροτών και κατόχων Ευρωπαϊκής κάρτας νέων (13 έως 30 ετών) και τα μέλη των οικογενειών τους.

Κοινωνικές κατηγορίες δικαιούχων:

-Άνεργοι

-Δημόσιοι Υπάλληλοι

-Πολύτεκνοι, Τρίτεκνοι

-Αγρότες

-Φοιτητές

-Κάτοχοι Ευρωπαϊκής Κάρτας Νέων από 13 έως 30 ετών & τα μέλη των οικογενειών τους.

Δείτε τους πυλώνες επιβράβευσης και διεκδικείστε την έκπτωση σας.

Τα προγράμματα σπουδών είναι σχεδιασμένα έτσι ώστε να ανταποκρίνονται στις ανάγκες του εκπαιδευόμενου που χρειάζεται άμεσα όμως ποιοτικά αποτελέσματα, ευελιξία αλλά και δυνατότητα συνεχούς υποστήριξης. Φροντίζουμε να διατηρούμε ολιγομελή τμήματα υπό την διοίκηση έμπειρων εκπαιδευτών στο σύγχρονο εξοπλισμένο χώρο μας στο πιο κεντρικό σημείο της πόλης. Η εκμάθηση στα εξειδικευμένα προγράμματα πραγματοποιείται στις πιο σύγχονρες εκδόσεις προγραμμάτων και οι πιστοποιήσεις σε όλα τα προγράμματα σπουδών είναι αναγνωρισμένα σε ιδιωτικό και δημόσιο τομέα και έχουν ισχύ δια βίου.

Διανύεται περίοδος εγγραφών. Τηλεφωνείστε στο  23310 22004 ή στο 2331070102 και κλείστε ένα ραντεβού με έναν από τους συνεργάτες της Easy Education. Για εκδήλωση ενδιαφέροντος, κάνετε κλικ εδώ.

Ελάτε να γνωριστούμε από κοντά και να συζητήσουμε για τις λύσεις εκπαίδευσης στις δικές σας ανάγκες.