Δωρεάν Προγράμματα Κατάρτισης σε ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗ και ΑΓΓΛΙΚΑ

Αποκτήστε τις βασικότατες δεξιότητες όλων! Πιστοποιηθείτε στην Πληροφορική και στα Αγγλικά άμεσα!

Στο σύγχρονο ψηφιακό κόσμο που ζούμε, η γνώση χρήσης Η/Υ και η επάρκεια στην παγκόσμια γλώσσα, τα αγγλικά, αποτελούν υποχρεωτικές δεξιότητες για όλους. 

Στο κέντρο μας έχετε την ευκαιρία να αποκτήσετε πιστοποιητικά αναγνωρισμένα από ελληνικό δημόσιο και ΑΣΕΠ και με ισχύ δια βίου. Επιπλέον, για την ομαλή κατάρτιση του ατόμου συνίσταται η ένταξή του στη διαδικασία εκμάθησης ορθής χρήσης του υπολογιστή από την παιδική ηλικία. Μέσα από τα παιδικά τμήματα πληροφορικής επιτυγχάνεται και η αποφυγή εθισμού των ατόμων στις νέες τεχνολογίες. Συνεχίζοντας στα τμήματα εφήβων και ενηλίκων, οι εκπαιδευόμενοι πετυχαίνουν να ενισχύσουν ικανά τη μαθητική, τη φοιτητική και την εργασιακή τους ζωή, αφομοιώνοντας το βασικό επίπεδο γνώσεων και περνώντας στο ανώτατο επίπεδο πληροφορικής.

Συνδυαστικά οι εκπαιδευόμενοι πρέπει να αποκτήσουν πιστοποιητικό αγγλικών. Η κατοχή ενός αναγνωρισμένου πτυχίου στη διεθνή γλώσσα είναι ζωτικής σημασίας τόσο για τον φοιτητικό όσο και για τον εργασιακό. Για πιστοποίηση στην αγγλική γλώσσα, παρέχονται:

Στις παροχές για τα προγράμματα εκμάθησης ξένων γλωσσών τα βιβλία παρέχονται από εμάς ΔΩΡΟ.

Το Κέντρο Δια Βίου Μάθησης, πάντα δίπλα στον εκπαιδευόμενο, εξασφαλίζει δωρεάν δίδακτρα σε αρκετές κοινωνικές κατηγορίες. Δικαιούχοι των δωρεάν προγραμμάτων σπουδών είναι οι: άνεργοι, φοιτητές, τρίτεκνοι, πολύτεκνοι, αγρότες, δημόσιοι υπάλληλοι και κάτοχοι ευρωπαϊκής κάρτας νέων (13-30 ετών). 

Επικοινωνήστε άμεσα με έναν από τους συνεργάτες μας και μάθετε περισσότερα για το πως θα αποκτήσετε τις βασικότερες δεξιότητες όλων, πως θα βρείτε μία θέση εργασίας, πώς θα τη συντηρήσετε ή θα την εξελίξετε.