4 ΜΟΡΙΑ ΣΤΟ ΝΕΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΔΙΟΡΙΣΜΩΝ

Πρόγραμμα εκμάθησης χειρισμού υπολογιστή - εξετάσεις και λήψη πιστοποίησης (Πιστοποίηση γνώσεων χειρισμού Η/Υ) από το Κέντρο Δια Βίου Μάθησης Easy Education αναγνωρισμένο φορέα από το Υπουργείο Παιδείας, Έρευνας & Θρησκευμάτων. Το ολοκληρωμένο πρόγραμμα κατάρτισης στην Πληροφορική οδηγεί σε απόκτηση επίσημου πιστοποιητικού, αναγνωρισμένο από ελληνικό δημόσιο, Α.Σ.Ε.Π. αλλά και από ιδιωτικό τομέα.

VOUCHER 2019: ΝΕΕΣ ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΑΝΕΡΓΩΝ ΜΕ ΑΠΟΛΑΒΕΣ. ΟΙ ΑΙΤΗΣΕΙΣ ΞΕΚΙΝΗΣΑΝ!

Η Κεντρική Ένωση Επιμελητηρίων Ελλάδος (Κ.Ε.Ε.Ε.), ως Δικαιούχος της Πράξης «Προώθηση στην Απασχόληση Ατόμων Ευπαθών Κοινωνικά Ομάδων», με κωδικό MIS 5010656, υλοποιεί το έργο «Ενέργειες Εξατομικευμένης Συμβουλευτικής & Mentoring, Κατάρτισης & Πιστοποίησης, Προώθησης στην απασχόληση και Συμβουλευτικής Καθοδήγησης για την ανάπτυξη ικανοτήτων επιχειρηματικότητας» η οποία εντάσσεται στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Κεντρική Μακεδονία 2014-2020». Η πράξη συγχρηματοδοτείται από την Ευρωπαϊκή Ένωση (Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο – ΕΚΤ) και από εθνικούς πόρους μέσω του ΠΔΕ. 

ΝΕΑ ΔΩΡΕΑΝ ΠΑΡΟΧΗ! ΜΑΘΕ ΤΙΣ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΜΑΣ!

 Easy Education: Νέα ΔΩΡΕΑΝ παροχή! Μάθε τις διαφορές μας!

Το Κέντρο Πληροφορικής και Νέων Τεχνολογιών Easy Education ανακοινώνει ΝΕΑ ΔΩΡΕΑΝ παροχή προς τους εν ενεργεία και εν δυνάμει μαθητές του.

Με την επιλογή προγραμμάτων σπουδών πληροφορικής προς απόκτηση απαιτητού πιστοποιητικού από ΑΣΕΠ & ιδιωτικό τομέα, παρέχουμε τη δυνατότητα αξιοποίησης, από τους σπουδαστές μας, 5GB ΔΩΡΕΑΝ αποθήκευσης στον παγκόσμιο ιστό από τη Microsoft έτσι ώστε να έχουν από οπουδήποτε πρόσβαση (κινητό, tablet, pc) σε όλα τους τα αρχεία, οποιασδήποτε μορφής, όπου κι αν βρίσκονται. Φυσικά και στο χώρο του κέντρου μας.

Επιμορφώσεις 400 ωρών τρίμηνης διάρκειας

Όλο και περισσότεροι πτυχιούχοι, με στόχο την ανεύρεση εργασίας στο πλαίσιο εφαρμογής του γνωστικού τους αντικειμένου, καταφεύγουν σε κινήσεις ανέλιξης της σταδιοδρομίας τους. Σε αυτή την πορεία, ο χώρος της εκπαίδευσης και δη των δημοσίων δομών εκπαίδευσης ενηλίκων, αποτελεί μία καίρια επιλογή. Για την εισαγωγή των υποψηφίων στο ενεργό προσωπικό εκπαιδευτών των δομών μεταδευτεροβάθμιας εκπαίδευσης, διεξάγεται μία διαδικασία αξιολόγησης των υποψηφίων, από τον αρμόδιο φορέα του Υπουργείου Παιδείας, το ΙΝΕΔΙΒΙΜ. Οι υποψήφιοι εκπαιδευτές ενηλίκων καλούνται να πληρούν συγκεκριμένα κριτήρια μοριοδότησης που ορίζονται από τις εκάστοτε αναρτητέες προσκλήσεις.

VOUCHER: ΝΕΑ ΕΠΙΔΟΤΟΥΜΕΝΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΚΑΤΑΠΟΛΕΜΗΣΗΣ ΤΗΣ ΑΝΕΡΓΙΑΣ ΤΟ 2019

Η πολιτική μας ηγεσία έχει εξαγγείλει μια δέσμη προγραμμάτων για 88.500 ανέργους τους πρώτους μήνες του 2019, τουτέστιν 11 προγράμματα για την καταπολέμηση της ανεργίας με την προκήρυξή τους να πραγματοποιείται μέχρι το πρώτο τρίμηνο του 2019. Τα Κέντρα Δια Βίου Μάθησης, Easy Education, στηρίζοντας εξακολουθητικά τους πολίτες που βρίσκονται σε θέση ανεργίας, ανακοινώνουν πως πρόκειται να αναλάβουν την  υλοποίηση των έργων VOUCHER και καλούν τους ενδιαφερόμενους να εκδηλώσουν το ενδιαφέρον τους, άμεσα.