Με επιτυχία η συμμετοχή της Easy Education στο Spoudase Festival

Οι συνεργάτες της Easy Education συμμετείχαν στην εκπαιδευτική έκθεση Spoudase Festival στις 22 & 23 Ιουνίου, στην Τεχνόπολη του Δήμου Αθηναίων. Εκεί είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν φοιτητές, απόφοιτους & άλλους ενήλικες που ενδιαφέρονται να επιμορφωθούν. Επιπλέον, στα πλαίσια συμμετοχής του το Κέντρο Δια Βίου Μάθησης Easy Education, διεξήγαγε διαγωνισμό για κλήρωση 4 υποτροφιών συνολικής αξίας 3.690 ευρώ. 

Το Spoudase Festival για 3η συνεχή χρονιά, πραγματοποιήθηκε υπό την αιγίδα του Υπουργείου Παιδείας και του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, spphoto 1φιλοξενώντας περισσότερους από 300 εκθέτες.

Η Easy Education, κατά τη διάρκεια της εκπαιδευτικής έκθεσης ενημέρωσε το κοινό για τις ευκαιρίες επιμόρφωσης, τη δυνατότητα μίας νέας ή και παράλληλης σταδιοδρομίας, τα εξ αποστάσεως μοριοδοτούμενα σεμινάρια και τη διεκδίκηση μοριοδότησης με το πακέτο Πληροφορικής-Αγγλικών, μέσω του προγράμματος Πληροφορικής εξ αποστάεσως και της δωρεάν συμμετοχής σε εξετάσεις αγγλικών.

Οι επισκέπτες του περιπτέρου (κτήριο "Νέοι Φούρνοι" - περίπτερο 105). συμμετείχαν και σε διαγωνισμό για κλήρωση 3 υποτροφιών, ολοκληρωμένων επιμορφωτικών πακέτων μοριοδότησης, συνολικής αξίας 3000 ευρώ. Η κλήρωση έγινε στις 28 Ιουνίου 2019.

Οι μεγάλοι νικητές κερδίζουν από ένα ολοκληρωμένο πακέτο μοριοδότησης εξ αποστάσεως: 

1. ΜΟΣΧΟΠΟΥΛΟΥ ΔΕΣΠΟΙΝΑ

2. ΚΗΠΟΥΡΙΩΤΗ ΑΡΕΤΗ

3. ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ ΘΕΟΧΑΡΙΔΟΥ

 

spphoto 2spphoto 4

 

Η καθεμία υποτροφία περιλαμβάνει:

1. Συμμετοχή σε αναγνωρισμένες εξετάσεις αγγλικών στην Ελλάδα, έκδοση πτυχίου & ένα επικυρωμένο αντίγραφο

2. Δύο Μοριοδοτούμενες Επιμορφώσεις Εξ αποστάσεως (400 ώρες/σεμινάριο)

3. Ολοκληρωμένο Πρόγραμμα Πληροφορικής Εξ αποστάσεως 6 ενοτήτων (Full Standard Diploma) 

Επίσης, οι επισκέπετες του περιπτέρου του Κέντρου Δια Βίου Μάθησης είχαν τη δυνατότητα να μάθουν για τη νέα επιμόρφωση που υλοποιεί το κέντρο Easy Education σε συνεργασία με το  διεκδικήσουν μία υποτροφία αξίας 690 ευρώ για την παρακολούθηση της μοριοδοτούμενης επιμόρφωσης από το ΚΕΔΙΒΙΜ του Παντείου Πανεπιστημίου, με θέμα "Θεματική Ψυχολογία". 

Νικήτρια του διαγωνισμού η ΕΛΙΣΑΒΕΤ ΛΑΖΑΡΙΔΗ. 

Οι νικητές θα ενημερωθούν προσωπικά. 

spphoto 7