ΕΠΙΜΟΡΦΩΣΕΙΣ ΙΔΙΩΤΙΚΟΥ ΤΟΜΕΑ

Χθες ήταν μία επιλογή, σήμερα είναι ανάγκη.

Χθες ήταν επιλογή, σήμερα είναι ανάγκη. Επιμορφώσου και εναρμονίσου με τη σύγχρονη κοινωνική και οικονομική πραγματικότητα. Πρόλαβε τις αλλαγές που επιφέρει ο ψηφιακός κόσμος και γίνε ανταγωνιστικός στον εργασιακό τομέα. Με τη συνδυαστική παρακολούθηση σεμιναρίων, εξασφαλίζεις χαμηλά δίδακτρα και βγαίνεις κερδισμένος.

Συντονίσου με τις απαιτήσεις του σύγχρονου κόσμου / Λάβε τα εφόδια μέσα από τις κατάλληλες πιστοποιήσεις

Αποκτήστε τις απαραίτητες πιστοποιήσεις στις βασικές δεξιότητες στα Κέντρα Δια Βίου Μάθησης, Easy Education, τα οποία σχεδιάζουν και υλοποιούν εξ αποστάσεως ολοκληρωμένο πρόγραμμα κατάρτισης στην Πληροφορική και τα Αγγλικά προς απόκτηση επίσημου πιστοποιητικού, αναγνωρισμένο από ελληνικό δημόσιο, Α.Σ.Ε.Π. αλλά και από ιδιωτικό τομέα, καθώς επίσης και στην Λογιστική και το Autocad.

Λάβε μοριοδότηση, με εξ αποστάσεως αναγνωρισμένες επιμορφώσεις του Παντείου Πανεπιστημίου ΚΕΔΙΒΙΜ. Κάνε εγγραφή στο νέο κύκλο.

Η παρακολούθηση αναγνωρισμένων επιμορφωτικών προγραμμάτων αποτελεί καίρια επιλογή όλων των πτυχιούχων τριτοβάθμιου ιδρύματος τόσο για την ενίσχυση μιας υπάρχουσας θέσης εργασίας, ή την ανέλιξη σε αυτήν όσο και για την ανεύρεση νέας.

ΜΕΓΙΣΤΗ ΜΟΡΙΟΔΟΤΗΣΗ ΣΕ ΔΟΜΕΣ ΜΕΤΑΔΕΥΤΕΡΟΒΑΘΜΙΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ/ΔΙΔΑΞΕ ΤΗΝ ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΑ ΣΟΥ

Κάτοχοι πτυχίου οποιασδήποτε ειδικότητας ή με τριετή εμπειρία σε οποιοδήποτε κλάδο δύναται να  διδάξουν το γνωστικό τους αντικείμενο σε δομές μεταδευτεροβάθμιας εκπαίδευσης.

2021- Νέα χρονιά - Νέοι Στόχοι

Η οικογένεια της Easy Education κάνοντας τον απολογισμό της προηγούμενης χρονιάς και θέλοντας να εισέρθει στη νέα χρονιά με θετική σκέψη και παλμό, έκοψε την πίτα της με χαμόγελα και πολλά δώρα. Οι ευχές για τη νέα χρονιά παραμένουν υγεία, ευημερία και τύχη, εφόδια που θα βοηθήσουν να ξεπεραστεί κάθε δυσκολία. 

ΝΕΟ Επιδοτούμενο Πρόγραμμα (VOUCHER) σε κλάδους αιχμής για 10.000 ανέργους ηλικίας 30-49 ετών

Προκηρύχθηκε νέο Πρόγραμμα Voucher για 10.000 άνεργους  ηλικίας 30-49 ετών. Αντικείμενο της δράσης αποτελεί η παροχή υπηρεσιών επαγγελματικής συμβουλευτικής, συνεχιζόμενης επαγγελματικής κατάρτισης, πιστοποίησης και απόκτησης εργασιακής εμπειρίας σε κλάδους αιχμής.