Επίλεξε νέο ή και παράλληλο δρόμο σταδιοδρομίας ως εκπαιδευτικός.

Το σεμινάριο "Εκπαίδευση Εκπαιδευτών Ενηλίκων" δίνει στους συμμετέχοντες τη δυνατότητα για απευθείας συμμετοχή στις εξετάσεις του ΕΟΠΠΕΠ.

 

Η Easy Education, σε συνεργασία με το ΚΕΔΙΒΙΜ του Τεχνολογικού Εκπαιδευτικού Ιδρύματος Στερεάς Ελλάδας στο πλαίσιο των δραστηριοτήτων του στον τομέα της Δια Βίου μάθησης οργανώνουν και υλοποιούν σε κύκλους το επιμορφωτικό πρόγραμμα «Εκπαίδευση Εκπαιδευτών Ενηλίκων» διάρκειας 200 ωρών.

Στα πλαίσια του προγράμματος αυτού υλοποιούνται εξ αποστάσεως σεμινάρια 200 ωρών με στόχο α) την απόκτηση δεξιοτήτων Εκπαιδευτών Ενηλίκων β) την προετοιμασία και την απευθείας συμμετοχή στις εξετάσεις αξιολόγησης εκπαιδευτικής επάρκειας υποψήφιων Εκπαιδευτών Ενηλίκων μη Τυπικής Εκπαίδευσης του ΕΟΠΠΕΠ (Υπουργείο Παιδείας) (Ν. 4386/16 Άρθρο 67)και γ) τη μοριοδότηση για προσλήψεις σε δομές μεταδευτεροβάθμιας εκπαίδευσης.

Γίνε εκπαιδευτής ενηλίκων, διεκδίκησε θέσεις εργασίας σε προκυρήξεις προσλήψεων δομών μεταδευτεροβάθμιας εκπαίδευσης.

Έναρξη επόμενου κύκλου 17 Σεπτεμβρίου 2018

 ΔΗΛΩΣΤΕ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΕΔΩ.

Επέλεξε νέο ή και παράλληλο δρόμο σταδιοδρομίας ως εκπαιδευτικός.

Το σεμινάριο αυτό οδηγεί σε απόκτηση βεβαίωσης παρακολούθησης.

*Κόστος σεμιναρίου από 190€. Με την εγγραφή στο εξ αποστάσεως μοριοδοτούμενο σεμινάριο δικαιούστε αυτομάτως & ένα ακόμα μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΔΩΡΕΑΝ διάρκειας 100 ωρών αξίας 175€*.

Έναρξη επόμενου κύκλου 17 Σεπτεμβρίου 2018

 ΔΗΛΩΣΤΕ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΕΔΩ.

Κλείσε μια θέση άμεσα.

 

* Με την εκδήλωση ενδιαφέροντος ή τη συμπλήρωση της φόρμας επικοινωνίας στο πρόγραμμα συμφωνείτε στην ενημέρωση από το Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα και τους συνδιοργανωτές του προγράμματος για τα προγράμματα που υλοποιούν.

Για Θέματα Οικονομικής και Διοικητικής Διαχείρισης

Τηλέφωνο (help desk 10:00πμ - 16:00μμ): 210 3003913 l Fax: 2103005043
E-mail: info@diaviou-teiste.gr
Web site: http://www.diaviou-teiste.gr