Μοριοδότηση στις επικείμενες προκηρύξεις για προσλήψεις στα ΣΔΕ

Έναρξη νέων τμημάτων εξ αποστάσεως μοριοδοτούμενων επιμορφωτικών σεμιναρίων για επιπλέον μοριοδότηση στα Σχολεία Δεύτερης Ευκαιρίας.  

Σύμφωνα με την πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για την επιλογή εκπαιδευτικού προσωπικού  στα Σχολεία Δεύτερης Ευκαιρίας (ΣΔΕ) και σύμφωνα με τα ΝΕΑ κριτήρια αξιολόγησης (βλ. ΦΕΚ) οι επιμορφώσεις στο αντίστοιχο πεδίο του πίνακα προσδίδουν στον υποψήφιο εκπαιδευτικό επιπλέον 4 μόρια. 

Τα Κέντρο Δια Βίου Μάθησης, Easy Education, υλοποιούν επιμορφώσεις που προσμετρώνται σε προκηρύξεις θέσεων για προσλήψεις σε δομές εκπαίδευσης ενηλίκων, όπως είναι τα ΣΔΕ.

Επίσης, λόγω των επικείμενων προκηρύξεων παρατείνεται η περίοδος εγγραφών, με στόχο οι υποψήφιοι να προλάβουν τις επικείμενες προκηρύξεις για κάλυψη θέσεων εκπαιδευτικού προσωπικού σε δομές εκπα΄διευσης ενηλίκων (Δ.ΙΕΚ, ΙΕΚ ΟΑΕΔ, ΣΔΕ). Παρακολουθείστε επιμορφώσεις και αξιοποιείστε ευκαιρίες για επιπλέον μοριοδότηση με τους αντίστοιχους θεματικούς τίτλους:

  1. Εκπαιδευτές Σχολείων Δεύτερης Ευκαιρίας: Με βάση τον πρόσφατο πίνακα η εξής επιμόρφωση προσδίδει τα μέγιστα μόρια (2) στον πίνακα των επιμορφώσεων.
  2. Αρχές Εκπαίδευσης Ενηλίκων: Η επιμόρφωση προσμετράται με 2 μόρια στο πεδίο της Εκπαίδευσης Ενηλίκων, στον πίνακα των επιμορφώσεων.

Οι υποψήφιοι εκπαιδευτές καλούνται να παρακολουθήσουν παράλληλα με τις επιμορφώσεις γενικής μοριοδότησης, επιμορφώσεις στο αντίστοιχο γνωστικό τους αντικείμενο. Στην πρόκληση ωρομίσθιων σχολικών συμβούλων, στο θεματικό αντικείμενο του Επαγγελματικού Προσανατολισμού, προσμετρώνται:

  1. Σχολική Ψυχολογία: Το σεμινάριο μοριοδοτείται με 2 μόρια σύμφωνα με την εγκύκλιο του ΙΝΕΔΙΒΙΜ.
  2. Συμβουλευτική, Επαγγελματικός προσανατολισμός και Mentoring: Το σεμινάριο μοριοδοτείται με 2 μόρια σύμφωνα με την εγκύκλιο του ΙΝΕΔΙΒΙΜ, επίσης.

Έναρξη νέων τμημάτων σε τιμή προσφοράς:    13 Μαΐου 2019

Δηλώστε συμμετοχή κάνοντας κλικ εδώ.

Στις δομές εκπαίδευσης ενηλίκων, όπως και στις δομές Α΄ βάθμιας και Β’ βάθμιας εκπαίδευσης, υπάρχει η δυνατότητα ανέλιξης της υπάρχουσας θέσης εργασίας σε θέση διευθυντή ή υποδιευθυντή. Οι ενδιαφερόμενοι υποψήφιοι διευθυντές και υποδιευθυντές  καλούνται να παρακολουθήσουν την επιμόρφωση στη Διοίκηση Εκπαιδευτικών Μονάδων, σεμινάριο που τους δίνει τη δυνατότητα επιπλέον μοριοδότησης σε δομές ΔΙΕΚ και ΣΔΕ.

Δηλώστε συμμετοχή στα νέα τμήματα που ξεκινούν στις 13 Μαΐου  και αξιοποιείστε ευκαιρίες εργασίας.

Μάθετε περισσότερα για επιπλέον μοριοδότηση σε ΙΕΚ και ΔΙΕΚ, εδώ.

Εξασφαλίστε μόρια σε προκηρύξεις θέσεων σε όλες τις δομές εκπαίδευσης με τις ετήσιες επιμορφώσεις που υλοποιούν το ΚΕΔΙΒΙΜ του ΤΕΙ Στερεάς Ελλάδας και τα Κέντρα δια Βίου Μάθησης, Easy Education, σε θέματα Διοίκησης Εκπαιδευτικών Μονάδων, Διαπολιτισμικής Εκπαίδευσης και Ειδικής Αγωγής και Εκπαίδευσης ή αποκτήστε δικαίωμα για απευθείας συμμετοχή στις εξετάσεις του ΕΟΠΠΕΠ, με το σεμινάριο Εκπαίδευση Εκπαιδευτών Ενηλίκων.

Έναρξη επόμενων τμημάτων:  13 Μαΐου 2019

Κλείσε μία θέση άμεσα!

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να απευθυνθείτε στο τηλεφωνικό κέντρο της Easy Education: 23111 10186  (help desk 10:00 - 17:00).

 

E-mail: info@easy-education.gr