Συγκέντρωση επιπλέον μορίων στα Δημόσια ΙΕΚ και στα ΙΕΚ του ΟΑΕΔ

03/09/2018: Έναρξη νέων τμημάτων εξ αποστάσεως μοριοδοτούμενων επιμορφωτικών σεμιναρίων για επιπλέον γενική και ειδική μοριοδότηση σε δομές εκπαίδευσης ενηλίκων.

 

Σύμφωνα με την πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για την απασχόληση ωρομίσθιων εκπαιδευτών δημόσιων Ινστιτούτων Επαγγελματικής Κατάρτισης (ΔΙΕΚ), σε ΔΙΕΚ Ειδικής Αγωγής και σε Δημόσιες σχολές Επαγγελματικής Κατάρτισης, οι υποψήφιοι δύνανται να μοριοδοτηθούν επιπλέον, έχοντας παρακολουθήσει επιμορφώσεις που προσδίδουν μόρια τόσο στον πίνακα γενικής μοριοδότησης όσο και στον πίνακα γνωστικού αντικειμένου.

Τα Κέντρο Δια Βίου Μάθησης, Easy Education, υλοποιούν επιμορφώσεις που προσμετρώνται σε προκηρύξεις θέσεων για προσλήψεις σε δομές εκπαίδευσης ενηλίκων, όπως είναι τα Δημόσια Ινστιτούτα Επαγγελματικής Κατάρτισης (ΔΙΕΚ). Παρακολουθείστε επιμορφώσεις και αξιοποιείστε ευκαιρίες για επιπλέον μοριοδότηση με τους αντίστοιχους θεματικούς τίτλους:

  1. Θεσμός Επαγγελματικής Εκπαίδευσης και Κατάρτισης: Το σεμινάριο μοριοδοτεί τους υποψήφιους εκπαιδευτές, διευθυντές και υποδιευθυντές, των Σχολείων Δεύτερης Ευκαιρίας, καθώς και στους υποψήφιους εκπαιδευτές, διευθυντές και υποδιευθυντές των ΔΙΕΚ, καθώς και τους υποψήφιους εκπαιδευτές των ΔΣΕΚ, των ΙΕΚ του ΟΑΕΔ και των Πειραματικών Σχολών Επαγγελματικής Κατάρτισης (Π.Σ.Ε.Κ.).
  2. Αρχές Εκπαίδευσης Ενηλίκων: Μοριοδοτεί τους υποψήφιους εκπαιδευτές, διευθυντές, υποδιευθυντές, σύμβουλους σταδιοδρομίας και σύμβουλους ψυχολόγους των Σχολείων Δεύτερης Ευκαιρίας. Επίσης, δίνει μόρια στους υποψήφιους εκπαιδευτές, διευθυντές και υποδιευθυντές των ΔΙΕΚ, καθώς και τους υποψήφιους εκπαιδευτές των ΔΣΕΚ και των ΙΕΚ του ΟΑΕΔ.

Τέλος, σημαντικότατη μοριοδότηση αποδίδουν, αθροιστικά, πολλά επιμορφωτικά προγράμματα σε υποψηφίους στο πεδίο της επιμόρφωσης στο διδακτικό αντικείμενο των προκηρυσσόμενων θέσεων.

Κάποια από τα σεμινάρια αυτά ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ:

Φύλακες μουσείων & αρχαιολογικών χώρων,

Εκπαίδευση Συνοδών Παράλληλης Στήριξης,

Διδακτική και Μεθοδολογία της Αγγλικής Γλώσσας,

Διδακτική και Μεθοδολογία των Θετικών Επιστημών,

Πρόγραμμα επιμόρφωσης στην Ειδική Αγωγή,

Πρόγραμμα επιμόρφωσης στην Ειδική Αγωγή και τις Νέες Τεχνολογίες,

Πρόγραμμα επιμόρφωσης στην Ειδική Αγωγή, τη διαφοροποίηση και την ανάπτυξη προγραμμάτων,

Πρόγραμμα επιμόρφωσης στη Διδασκαλία των ξένων γλωσσών σε μαθητές με μαθησιακές δυσκολίες,

Πρόγραμμα επιμόρφωσης στη Διδασκαλία της ελληνικής ως δεύτερης ή ξένης γλώσσας,

Μεταπτυχιακή Εξειδίκευση στην Ειδική Αγωγή με έμφαση στη συνεργασία επαγγελματιών και φορέων ειδικής αγωγής και εκπαίδευσης.

Όλα τα παραπάνω εξ αποστάσεως μοριοδοτούμενα σεμινάρια υλοποιούνται από το Κέντρο Δια Βίου Μάθησης Easy Education με Κωδ Αδείας ΕΟΠΠΕΠ 6603.

Έναρξη νέων τμημάτων σε τιμή προσφοράς:    03 Σεπτεμβρίου 2018

Δηλώστε συμμετοχή κάνοντας κλικ εδώ.

Στις δομές εκπαίδευσης ενηλίκων, όπως και στις δομές Α΄ βάθμιας και Β’ βάθμιας εκπαίδευσης, υπάρχει η δυνατότητα ανέλιξης της υπάρχουσας θέσης εργασίας σε θέση διευθυντή ή υποδιευθυντή. Οι ενδιαφερόμενοι υποψήφιοι καλούνται να παρακολουθήσουν την επιμόρφωση στη Διοίκηση Εκπαιδευτικών Μονάδων, σεμινάριο που τους δίνει τη δυνατότητα επιπλέον μοριοδότησης.

Δηλώστε συμμετοχή στα νέα τμήματα που ξεκινούν στις 3 Σεπτεμβρίου και αξιοποιείστε ευκαιρίες εργασίας.

Μάθετε περισσότερα για επιπλέον μοριοδότηση σε ΣΔΕ, εδώ.

Εξασφαλίστε μόρια σε προκηρύξεις θέσεων σε όλες τις δομές εκπαίδευσης με τις ετήσιες επιμορφώσεις που υλοποιούν το ΚΕΔΙΒΙΜ του ΤΕΙ Στερεάς Ελλάδας και τα Κέντρα δια Βίου Μάθησης, Easy Education, σε θέματα Διοίκησης Εκπαιδευτικών Μονάδων, Διαπολιτισμικής Εκπαίδευσης και Ειδικής Αγωγής και Εκπαίδευσης ή αποκτήστε δικαίωμα για απευθείας συμμετοχή στις εξετάσεις του ΕΟΠΠΕΠ, με το σεμινάριο Εκπαίδευση Εκπαιδευτών Ενηλίκων.

Έναρξη επόμενων τμημάτων:   03 Σεπτεμβρίου 2018

Κλείσε μία θέση άμεσα!

 

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να απευθυνθείτε στο τηλεφωνικό κέντρο της Easy Education: 23111 10186  (help desk 10:00 - 17:00).

 

E-mail: info@easy-education.gr 

web site: http://www.easy-education.gr