Νέα ΘΕΡΙΝΑ ταχύρρυθμα τμήματα Αγγλικών για ενήλικες με δωρεάν δίδακτρα

Παρακολουθήστε πρόγραμμα εκμάθησης της αγγλικής γλώσσας, κάνοντας εγγραφή στα νέα ταχύρρυθμα τμήματα ενηλίκων που διοργανώνει το Κέντρο Δια Βίου Μάθησης, Easy Education.  Τα τμήματα εκμάθησης αγγλικών έχουν στόχο την επιτυχία στις αναγνωρισμένες εξετάσεις πιστοποίησης της γλώσσας που αφορούν σε όλα τα επίπεδα γνώσης.

ΝΕΑ ΘΕΡΙΝΑ-ΤΑΧΥΡΡΥΘΜΑ-ΕΠΙΔΟΤΟΥΜΕΝΑ-ΤΜΗΜΑΤΑ ΑΓΓΛΙΚΩΝ!

Επιλέξτε τη σίγουρη & αξιόπιστη λύση επιμόρφωσης καθώς και την πολυετή εμπειρία των εκπαιδευτών μας όπως μας εμπιστεύονται περισσότεροι από τους 8.000 εκπαιδευόμενούς μας από όλη την Ημαθία, από το 2008! Οι εγγραφές ξεκίνησαν και γίνονται καθημερινά (Δευ-Παρ 10.00-20.00) στα κεντρικά μας γραφεία στην Ελιάς 1, στον 1ο όροφο! Τηλεφωνήστε μας στο 23310 70102 ή στο 23310 22004 και μάθετε πως θα εξασφαλίσετε ΔΩΡΕΑΝ ΔΙΔΑΚΤΡΑ!

Τα οργανωμένα τμήματα διατίθενται σε πρωινές ή απογευματινές ώρες, 2 φορές την εβδομάδα, ανάλογα με τις ανάγκες των εκπαιδευομένων. Το πτυχίο αγγλικών που λαμβάνουν οι επιτυχόντες είναι αναγνωρισμένο από ελληνικό δημόσιο, ΑΣΕΠ και έχει ισχύ δια βίου.

Με την εγγραφή σας στα νέα ταχύρρυθμα προγράμματα και την απόκτηση του πτυχίου σας στα Αγγλικά, εξασφαλίζετε την μέγιστη μοριοδότηση σας για τους Διαγωνισμούς του ΑΣΕΠ και τους Διορισμούς των εκπαιδευτικών, σύμφωνα με το νέο σύστημα  μόνιμων εκπαιδευτικών για την τριετία 2019-2021.

Από το σύστημα αυτό προκύπτει σημαντική μοριοδότηση των υποψηφίων που κατέχουν Πιστοποιητικό γλωσσομάθειας: 

-7 μόρια για άριστη γνώση (C2)

-5 μόρια για πολύ καλή γνώση (C1)

-3 μόρια για καλή γνώση (Β2)

 

Προτείνεται σε όλους τους υποψήφιους να αποκτήσουν το απαιτητό Πιστοποιητικό χρήσης Η/Υ , κάνοντας εγγραφή στα νέα τμήματα Πληροφορικής και να αποκομίσουν

-4 μόρια από το πιστοποιητικό γνώσης χειρισμού υπολογιστών 3 ενοτήτων

 

Δηλώστε άμεσα συμμετοχή στα νέα τμήματα της Easy Education στα κεντρικά γραφεία της Easy Education, Εληάς 1 στον 1ο όροφο.

 

Τηλεφωνήστε στο 23310 70102 & 22004 και μάθετε για να νέα τμήματα με εκπτώσεις έως και 40%