Νέα ΔΩΡΕΑΝ Τμήματα: ΓΡΑΦΙΣΤΙΚΗ, ΛΟΓΙΣΤΙΚΗ, AUTOCAD 2D&3D, GIS

Οι εγγραφές για τα τμήματα εξειδικευμένων προγραμμάτων ξεκίνησαν! Κλείσε μία θέση και πιστοποίησε τις γνώσεις σου μαθαίνοντας τα προγράμματα στην πράξη. 

 

ΔΩΡΕΑΝ Εξειδικευμένα Προγράμματα σπουδών προς απόκτηση επίσημου πιστοποιητικού για τις κοινωνικές κατηγορίες των ανέργων, δημοσίων υπαλλήλων, πολυτέκνων, τριτέκτων, φοιτητών, αγροτών και κατόχων Ευρωπαϊκής κάρτας νέων (13 έως 30 ετών) και τα μέλη των οικογενειών τους.

1) Γραφιστική

Γίνε επαγγελματίας γραφίστας μαθαίνοντας το Adobe Photoshop, Adobe Illustrator, CorelDraw και λαμβάνοντας την αντίστοιχη πιστοποίηση!

2) Autocad 2D & 3D

Απόκτησε γνώσεις στο πιο διαδεδομένο πρόγραμμα τύπου CAD παγκοσμίως.

3) GIS

To “GIS” είναι η 1η Επαγγελματική Πιστοποίηση για τις γνώσεις & δεξιότητες στα Γεωγραφικά Πληροφοριακά Συστήματα (Gis) μέσω του εξειδικευμένου λογισμικού ArcGIS.

4) Χρηματοοικονομική Λογιστική

Εκπαιδεύσου αποκτώντας γνώσεις της οικονομικής επιστήμης και καταρτίσου σε δημοφιλές πρόγραμμα ERP. Προετοιμάσου και διεκδίκησε θέση βοηθού λογιστή.

Όλα τα τμήματα εκμάθησης εξειδικευμένων προγραμμάτων οδηγούν σε εξετάσεις πιστοποίησης. Το κέντρο μας είναι Πιστοποιημένο Εξεταστικό κέντρο, που σημαίνει πως η διαδικασία εξέτασης για όλα τα προγράμματα γίνεται στον χώρο μας από τον εγκεκριμένο Φορέα Πιστοποίησης. Εξετάσεις διενεργούμε κάθε βδομάδα όλο τον χρόνο.

 

 ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ 10.00-20.00 

Στην Easy Edcation, η εγγραφή σου μετράει. Κλείσε θέση σήμερα σε ένα από τα 50 προγράμματα σπουδών και εξασφάλισε έκπτωση έως και 40%. Παρακολούθησε το βίντεο και μάθε για την εκπτωτική πολιτική επιβράβευσης των μαθητών μας. θε για την εκπτωτική πολιτική επιβράβευσης των μαθητών μας. 

 

📞23310 70102 & 22004 🚪 Βέροια, Ελιάς 1, 1ος όρ. 🌏 www.easy-education.gr

 Βρείτε μας στο Facebook: Κέντρο Δια Βίου Μάθησης Easy education

10 Χρόνια Easy Education.

Εδώ η εκπαίδευση δίνει λύσεις.