Θερινά Ταχύρρυθμα Δωρεάν τμήματα Πληροφορικής & Αγγλικών

Απόκτησε τις ΒΑΣΙΚΟΤΕΡΕΣ δεξιότητες όλων. Πιστοποίησε τις γνώσεις σου στη ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗ & ΑΓΓΛΙΚΑ με πιστοποιητικά αναγνωρισμένα από το Ελληνικό Δημόσιο, ΑΣΕΠ, αναγνωρισμένα στο εξωτερικό αλλά & κατάλληλα για την παρακολούθηση μεταπτυχιακών με ισχύ δια βίου. 

Επίλεξε τη σίγουρη & αξιόπιστη λύση επιμόρφωσης καθώς και την πολυετή εμπειρία των εκπαιδευτών μας όπως μας εμπιστεύονται περισσότεροι από τους 8.000 εκπαιδευόμενούς μας από όλη την Ημαθία, από το 2008! Είμαστε σίγουροι για την επιστυχία σας και εγγυώμαστε να σας επιστρέψουμε τα χρήματά σας σε περίπτωση αποτυχίας! Οι εγγραφές ξεκίνησαν και γίνονται καθημερινά (Δευ-Παρ 10.00-20.00) στα κεντρικά μας γραφεία στην Ελιάς 1, στον 1ο όροφο! Τηλεφωνήστε μας στο 23310 70102 ή στο 23310 22004 και μάθετε πως θα εξασφαλίσετε ΔΩΡΕΑΝ ΔΙΔΑΚΤΡΑ!

Τμήματα Εφηβικά - Ενηλίκων. Διεκδίκησε θέσεις εργασίας, στήριξε τον μαθητικό ή φοιτητικό σου βίο. Συντήρησε την ήδη υπάρχουσα εργασία αποκτώντας πιστοποιημένες γνώσεις υψηλού επιπέδου αναπτύσσοντας την παραγωγικότητά σου.

Το Κέντρο Δια Βίου Μάθησης Easy Education στα πλαίσια του προγράμματος Ευρωπαϊκή Κάρτα Νέων (Ίδρυμα Νεολαίας και Δια Βίου Μάθησης) & συμμετέχοντας στη δράση του ΟΑΕΔ (ειδικές τιμές) διοργανώνει:

Π Λ Η Ρ Ο Φ Ο Ρ Ι Κ Η 

1) Πρόγραμμα ΔΩΡΕΑΝ εκπαίδευσης σε βασικές δεξιότητες χρήσης Τεχνολογιών Πληροφορικής και Επικοινωνιών (ΤΠΕ). Πιστοποίηση πληροφορικής επιπέδου standard & proficiency σε τελευταίες εκδόσεις (office 2016).

 

(Έναρξη τμημάτων πληροφορικής κάθε 15 μέρες - εξετάσεις κάθε Σάββατο)

 

ΑΝΕΡΓΟΙ: Πρόγραμμα δωρεάν κατάρτισης Πληροφορικής (OFFICE ’16). Κλείσε μία θέση άμεσα!

ΠΟΛΥΤΕΚΝΟΙ,ΤΡΙΤΕΚΝΟΙ: Πρόγραμμα δωρεάν κατάρτισης Πληροφορικής (OFFICE ’16). Κλείσε μία θέση άμεσα!

ΑΓΡΟΤΕΣ: Πρόγραμμα δωρεάν κατάρτισης Πληροφορικής (OFFICE ’16). Κλείσε μία θέση άμεσα!

ΦΟΙΤΗΤΕΣ: Πρόγραμμα δωρεάν κατάρτισης Πληροφορικής (OFFICE ’16). Κλείσε μία θέση άμεσα!

ΚΑΤΟΧΟΙ ΕΥΡΩΠΑΪΚΗΣ ΚΑΡΤΑΣ: Πρόγραμμα δωρεάν κατάρτισης Πληροφορικής (OFFICE ’16). Κλείσε μία θέση άμεσα!

 Α Γ Γ Λ Ι Κ Α 

2) Πρόγραμμα ΔΩΡΕΑΝ εκπαίδευσης στην ΑΓΓΛΙΚΗ γλώσσα για την απόκτηση πιστοποιητικού αναγνωρισμένου από το ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΔΗΜΟΣΙΟ και αποδεκτό από το ΑΣΕΠ.

Δωρεάν Προγράμματα σπουδών:

Β1, pre lower B2, lower C1, advanced C2, Proficiency

 

ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥ ΕΠΙΛΕΓΟΝΤΑΣ ΕΔΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΥΣ ΤΟΥ ΔΩΡΕΑΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΚΑΤΑΡΤΙΣΗΣ ΑΓΓΛΙΚΩΝ

(Νέα τμήματα κάθε 15 μέρες - εξετάσεις ΑΓΓΛΙΚΩΝ κάθε 2 μήνες)

 

ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ 10.00-20.00

Στην Easy Edcation, η εγγραφή σου μετράει. Κλείσε θέση σήμερα σε ένα από τα 50 προγράμματα σπουδών και εξασφάλισε έκπτωση έως και 40%. Παρακολούθησε το βίντεο και μάθε για την εκπτωτική πολιτική επιβράβευσης των μαθητών μας.

📞23310 70102 & 22004 🚪 Βέροια, Ελιάς 1, 1ος όρ. 🌏 www.easy-education.gr

Βρείτε μας στο Facebook: Κέντρο Δια Βίου Μάθησης Easy education

10 Χρόνια Easy Education.

Εδώ η εκπαίδευση δίνει λύσεις.