Η EASY EDUCATION συμμετέχει στο 3ο Spoudase Festival

Το Κέντρο Δια Βίου Μάθησης, Easy Education, θα συμμετάσχει στο Spoudase Festival 2019 στην Τεχνόπολη του Δήμου Αθηναίων στις 22 & 23 Ιουνίου και κληρώνει 3 μεγάλες ΥΠΟΤΡΟΦΙΕΣ συνολικής αξίας 3000 ευρώ! Δηλώστε συμμετοχή!

 

Το Spoudase Festival για 3η συνεχή χρονιά, πραγματοποιείται υπό την αιγίδα του Υπουργείου Παιδείας και του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, φιλοξενώντας περισσότερους από 300 εκθέτες, επικοινωνώντας και αναδεικνύοντας τα προγράμματα, τις δραστηριότητες και τα εκθέματα τους, που σχετίζονται με τις σπουδές, την επιμόρφωση,  την καινοτομία, την επιστήμη και την τεχνολογία. 

Κατά τη συμμετοχή του κέντρου στην εκπαιδευτική έκθεση όλοι οι παρευρισκόμενοι θα έχουν τη δυνατότητα να συνομιλήσουν με τους συνεργάτες του κέντρου, να γνωρίσουν τις ευκαιρίες που έχουν για μία νέα ή και παράλληλη σταδιοδρομία, να μάθουν τις δυνατότητές τους για επιμόρφωση & επαγγελματική κατάρτιση, να διεκδικήσουν μοριοδότηση σε όλες τις βαθμίδες εκπαίδευσης, να απολαύουν δωρεάν παροχές αλλά και να συμμετέχουν στο διαγωνισμό για 3 ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΑ ΠΑΚΕΤΑ ΜΟΡΙΟΔΟΤΗΣΗΣ ΑΞΙΑΣ 3.000 ευρώ!!!  

Η Easy Education, κατά τη διάρκεια του festival θα διεξάγει διαγωνισμό για κλήρωση 3 υποτροφιών, ολοκληρωμένων επιμορφωτικών πακέτων μοριοδότησης, συνολικής αξίας 3000 ευρώ σε όσους θα έρθουν και θα μας γνωρίσουν από κοντά KAI OXI MONO!

Όροι διαγωνισμού:

  1. Συμμετοχή στην έκθεση - Η συμμετοχή στην έκθεση είναι Δωρεάν αλλά η εγγραφή απαραίτητη. Εγγραφείτε εδώ.
  2. Δηλώστε συμμετοχή στον διαγωνισμό ΥΠΟΤΡΟΦΙΑΣ για κλήρωση 3 ολοκληρωμένων πακέτων μοριοδότησης συνολικής αξίας 3000 ευρώ μέσω της φόρμας!
  3. Για να ισχύσει η συμμετοχή σας, θα πρέπει να επισκεφθείτε το περίπτερό μας 105- ΚΤΊΡΙΟ Δ7 (Φούρνοι)

 Εάν δεν διαμένετε στην Αθήνα, δε μένετε πίσω! Ακολουθήστε μας στα κοινωνικά δίκτυα και διεκδικήστε την ΥΠΟΤΡΟΦΙΑ σας!

Δείτε εδώ το POST στο Facebook καθώς και τη ΡΟΗ μας στο Instagram, ακολουθήστε απλά τα βήματα και μπείτε στη μεγάλη κλήρωση!

Η κλήρωση που θα  αναδείξει τους 3 μεγάλους νικητές θα γίνει στις 28 Ιουνίου  μέσω κοινωνικών δικτύων της Easy Education.

Συντονιστείτε:

 facebook       INSTAGRAM 

 

Οι μεγάλοι νικητές θα κερδίσουν από ένα ολοκληρωμένο πακέτο μοριοδότησης αποκλειστικά εξ αποστάσεως.

Σας περιμένουμε στο περίπτερό μας 105, στο κτίριο Δ7 (Φούρνοι) στις 22 & 23 Ιουνίου, στην Τεχνόπολη στο Γκάζι, για να διεκδικήστε την υποτροφία σας!

 

ΕΠΙΣΚΕΦΘΕΙΤΕ ΜΑΣ ΚΑΙ ΚΕΡΔΙΣΤΕ ΔΩΡΑ ΕΚΠΛΗΞΗ γιατί στην Easy Education παρέχουμε τις πιο συμφέρουσες λύσεις στην ποιοτική εκπαίδευση ΣΕ ΟΛΟΥΣ!

ΤΕΧΝΟΠΟΛΗ ΣΤΟΝ ΧΑΡΤΗ