To SUMMER SCHOOL συνεχίζεται! ΧΕΙΜΕΡΙΝΑ παιδικά τμήματα από την Easy Education!

Το Κέντρο Δια βίου Μάθησης Easy Education  διοργάνωσε SUMMER SCHOOL για παιδιά 6-14 ετών από τη Βέροια, τη Νάουσα και την Αλεξάνδρεια, στη μία από τις δομές του στο κέντρο της Βέροιας από 1 έως και 5 Ιουλίου 2019. Για πρώτη φορά φέτος, προσφέραμε μία επιπλέον διασκεδαστική, επιμορφωτική λύση για τα παιδιά προσφέροντας ένα γεμάτο πρόγραμμα καθημερινά τις πρωινές ώρες.

 

Από τις 9 το πρωί έως και τις 13.30, διεξήχθησαν δραστηριότητες ανά θεματικούς τομείς. Τα παιδιά απασχολήθηκαν ευχάριστα, αλλά ταυτόχρονα να διέγειραν τη φαντασία τους, όξυναν το πνεύμα τους και γνώρισαν χρήσιμες πληροφορίες μέσω της δημιουργίας και του παιχνιδιού! Στο τέλος του summer school όλα τα παιδιά (56) έλαβαν βεβαίωση συμμετοχής και επιμόρφωσης στους παρακάτω τομείς:

Θεατρικό παιχνίδι

Ρομποτική

Νέες Τεχνολογίες  Πληροφορικής & Επικοινωνιών

Ανακύκλωση

Για να κλείσετε μία θέση για το παιδί σας (9-14 ετών) στα τμήματα του Οκτώβρη του προγράμματος κατάρτισης Νέων Τεχολογιών Πληροφορικής & Επικοινωνιών και για περισσότερες πληροφορίες συμπληρώστε τη φόρμα εγγραφής ώστε να επικοινωνήσουμε εμείς μαζί σας ή καλέστε στο 23310 70102 & 22004. 

FOLLOW UP 2

Με την πολυετή μας εμπειρία στην επιμόρφωση των νέων τεχνολογιών σε μαθητές όλων των ηλικιών, είμαστε σε θέση να εκπαιδεύουμε τα παιδιά πάντα με στόχο μας την προετοιμασία τους για μία πιο παραγωγική μαθητική και φοιτητική ζωή. 

Επιλέξτε την παρακολούθηση οργανωμένων προγραμμάτων σπουδών πληροφορικής για παιδιά 9 ετών και άνω, καθώς η κατανόηση δημιουργίας και διαχείρισης αρχείων από μικρή ηλικία προηγείται οποιασδήποτε άλλης επιθυμητής γνώσης π.χ. προγράμματα επεξεργασίας βίντεο, φωτογραφίας, σχεδίου, ρομποτικής, ERP, κτλ, στο μέλλον.

Επιλέξτε να δώσετε την ευκαιρία στα παιδιά σας να εξασκηθούν με το περιβάλλον του υπολογιστή με υγιή τρόπο και να διαχωρίσουν στην πράξη τις έννοιες «επικοινωνώ», «διασκεδάζω», «παράγω δουλειά». Εμείς, του δίνουμε τη δυνατότητα να αποκτήσουν γνωστικό υπόβαθρο της Πληροφορικής απαραίτητο,  από αυτή την μικρή ηλικία, μέσω της χρήσης του συνόλου των εφαρμογών της τελευταίας έκδοσης  προγραμμάτων της Microsoft, τα Office 2016. Έτσι, τα παιδιά προσεγγίζουν ορθά, σύγχρονα και ολοκληρωμένα την επιστήμη της Τεχνολογίας και μελλοντικά θα είναι έτοιμα να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις του μαθητικού και φοιτητικού τους βίου.

Με βάση επιστημονικές μελέτες, άτομα που ενσωματώνουν σκέψεις και γνώσεις από την παιδική ηλικία μπορούν με περισσότερη ευκολία και ακρίβεια να τις ανασύρουν και να τις θέσουν σε πράξη στο μέλλον. Έτσι και οι νεαροί μαθητές πληροφορικής προετοιμάζονται για την ορθή χρήση αυτών των δεξιοτήτων και στον εργασιακό τους βίο.

Τα παιδικά τμήματα πληροφορικής, που υλοποιούμε από το 2008 έως και σήμερα, κατακτούν γνώσεις και κατάρτιση με τρόπο υγιή, ώστε τελικά να μαθαίνουν να χειρίζονται την τεχνολογία ελεγχόμενα, ως εργαλείο, αποφεύγοντας κάθε είδους κίνδυνο και τάση εθισμού. Από το Σεπτέμβριο, τα παιδιά (9-14 ετών) θα έχουν τη δυνατότητα μία φορά τη βδομάδα να εκπαιδεύονται στις Νέες Τεχνολογίες μέσω του ειδικά σχεδιασμένου τριετούς προγράμματος κατάρτισης με ΔΩΡΕΑΝ δίδακτρα.

Αυτό που ξεχωρίζει το ειδικά σχεδιασμένο πρόγραμμα πληροφορικής για τα παιδιά στην Easy Education, είναι ότι πρώτα απ’ όλα μαθαίνουμε στο μαθητή ότι ο υπολογιστής είναι εργαλείο που βοηθά τον χρήστη να αναζητά πληροφορίες, να επεξεργάζεται δεδομένα και γενικά να κατέχει και να διαχειρίζεται ελεγχόμενα το ισχυρό μέσο των Νέων Τεχνολογιών Πληροφορικής & Επικοινωνιών.

Άλλο ένα εξαιρετικά ενδιαφέρον σημείο διαφοροποίησης του παιδικού προγράμματος πληροφορικής είναι ότι η εκπαιδευτική διαδικασία της χρήσης Νέων Τεχνολογιών Πληροφορικής & Επικοινωνιών εντάσσεται σε ένα ευρύτερο εγκυκλοπαιδικό πλαίσιο. Η εκπαίδευση προσεγγίζεται μέσω τομέων που οξύνουν  το πνεύμα του μαθητή, μέσω ποικίλων  δραστηριοτήτων. Προσπαθούμε να αξιοποιούμε τη χαρά ώστε να παράγουμε μαθησιακό αποτέλεσμα με στόχο να καλλιεργούμε την ψηφιακή παιδεία στα παιδιά.

ΤΟ ΕΙΔΙΚΑ ΣΧΕΔΙΑΣΜΕΝΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΡΙΕΤΟΥΣ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΑΔΕΙΟΔΟΤΗΜΕΝΟ ΚΕΝΤΡΟ ΔΙΑ ΒΙΟΥ ΜΑΘΗΣΗΣ 2 EASY EDUCATION (ΚΩΔ. 192044348), ΣΤΗΡΙΖΕΤΑΙ ΣΕ ΑΡΧΕΣ:

1. Αποφυγή εθισμού, κατανόηση και διαχώριση των εννοιών, εργασία με τον Η/Υ, επικοινωνία μέσω του Η/Υ και διασκέδαση μέσω Η/Υ.

2. Σωστός χειρισμός και κύρια ενασχόληση με τις τεχνολογίες πληροφορικής και επικοινωνιών.

3. Πιστοποίηση των γνώσεων του παιδιού με πιστοποιητικό απόλυτα αναγνωρισμένο από Ελληνικό Δημόσιο και ΑΣΕΠ (ισχύει δια βίου).

4. Ολοκληρωμένη διαχείριση του ανηλίκου μαθητή με απώτερο στόχο

  • • την απόκτηση ενός εξαιρετικού υπόβαθρου ανάπτυξης δεξιοτήτων και παραγωγής εργασίας μέσω Η/Υ
  • • απόκτηση εμπειρίας διαχείρισης επίσημων εξετάσεων ακόμα και από αυτήν την νεαρότατη ηλικία.

ΠΑΡΕΧΟΥΜΕ:

1) ΔΩΡΕΑΝ δίδακτρα και για τα τρία έτη παρακολούθησης.

2) Οργανωμένα μαθήματα με καθηγητή σε τμήμα

3) Πρόσβαση σε ειδικευμένη πλατφόρμα τηλεκατάρτισης, στα πρότυπα πολλών Ελληνικών & ξένων πανεπιστημίων, για υποστήριξη και στο σπίτι, με απώτερο σκοπό την εξοικείωση των μαθητών μας με τη χρήση τους στο μέλλον. (Ασκήσεις, βιβλία, σημειώσεις, αρχεία ασκήσεων, για όλα τα προγράμματα σπουδών)

4) 12 (Δώδεκα) ώρες καθημερινή υποστήριξη εκτός μαθημάτων από τους καθηγητές, τη γραμματεία & τη διοίκηση της σχολής για απορίες ή οτιδήποτε άλλο

5) Εγκατεστημένες ασκήσεις εξάσκησης στους υπολογιστές της σχολής οποιαδήποτε στιγμή της ημέρας

6) Κατάρτιση σε τελευταίες εκδόσεις προγραμμάτων (OFFICE 2016)

7) Τα μαθήματα ξεκινούν με το νέο σχολικό έτος (Τέλη Σεπτέμβρη)

Δηλώστε συμμετοχή στα τμήματα !

Για να κλείσετε μία θέση για το παιδί σας (9-14 ετών) στο τμήμα του Σεπτέμβρη και για περισσότερες πληροφορίες συμπληρώστε τη φόρμα εγγραφής ώστε να επικοινωνήσουμε εμείς μαζί σας ή καλέστε στο 23310 70102 & 22004. 

Βέροια, Ελιάς 1, 1ος όροφος

Ωράριο λειτουργίας: Δευτέρα - Παρασκευή 10.00 - 20.00

Τηλέφωνο επικοινωνίας: 23310 70102 & 22004 

www.easy-education.gr

Υπεύθυνος Σπουδών: Μουρτζίλας Νικόλαος