Είσαι…άνεργος, εργαζόμενος, φοιτητής, εκπαιδευτικός, αναπληρωτής; Στην Easy Education έχουμε ό,τι χρειάζεσαι. Εύκολα, γρήγορα, εξ αποστάσεως!

Ξεκίνα από τα βασικά!

Απόκτησε πιστοποίηση Πληροφορικής και πτυχίο αγγλικών.

 • 1) Πληροφορική εξ αποστάσεως

H πιστοποίηση στις Νέες Τεχνολογίες Πληροφορικής και Επικοινωνιών,  είναι απαιτητό προσόν σε όλες τις προκηρύξεις θέσεων εργασίας. Μάλιστα, αποτελεί υποχρεωτικό προσόν διορισμού στον δημόσιο τομέα. Διάβασε αναλυτικά, εδώ.

Εν όψει των επικείμενων προσλήψεων, τα Κέντρα Δια Βίου Μάθησης, Easy Educationhttp://www.easy-education.gr/ σχεδιάζουν και υλοποιούν εξ αποστάσεως ολοκληρωμένο πρόγραμμα κατάρτισης στην Πληροφορική προς απόκτηση επίσημου πιστοποιητικού, αναγνωρισμένο από ελληνικό δημόσιο, Α.Σ.Ε.Π. αλλά και από ιδιωτικό τομέα.

Το πρόγραμμα υλοποιείται εξ αποστάσεως και στηρίζεται αποκλειστικά στην ασύγχρονη εκπαίδευση, αυτό σημαίνει ότι οποιαδήποτε χρονική στιγμή σας εξυπηρετεί μπορείτε να μπαίνετε και να διαβάζετε το εκπαιδευτικό υλικό.

Η διαδικασία, ο συντονισμός και η ολοκληρωμένη συμμετοχή σας σε επίσημες εξετάσεις απόκτησης του απαιτητού πιστοποιητικού Πληροφορικής θα γίνει για λογαριασμό σας από μέρους μας. 

Συμπλήρωσε τη φόρμα εγγραφής και απόκτησε το υποχρεωτικό πιστοποιητικό Πληροφορικής κλείνοντας μία θέση στο νέο τμήμα.

 • 2) ΔΩΡΕΑΝ εξετάσεις αγγλικών σε όλη την Ελλάδα

Το Κέντρο Δια Βίου Μάθησης, Easy Education, στα πλαίσια της εταιρικής κοινωνικής ευθύνης, παρέχει το δικαίωμα για δωρεάν εξ’ αποστάσεως προετοιμασία και για δωρεάν άμεση συμμετοχή σε εξετάσεις Αγγλικής Γλώσσας. Δείτε αναλυτικά, εδώ.

Δήλωσε συμμετοχή άμεσα και απόκτησε αναγνωρισμένο πιστοποιητικό από Ελληνικό Δημόσιο, Α.Σ.Ε.Π., ιδιωτικό τομέα σε Ελλάδα και εξωτερικό, καθώς και σε ελληνικά και ξένα πανεπιστήμια. Η παραπάνω δράση δωρεάν προετοιμασίας συμμετοχής στις εξετάσεις αφορά όσους έχουν ήδη γνωστικό υπόβαθρο της Αγγλικής Γλώσσας και θέλουν να δοκιμάσουν εάν μπορούν να επιτύχουν στις εξετάσεις αποκτώντας ένα επίσημο και αναγνωρισμένο πιστοποιητικό.

Δηλώστε συμμετοχή ΔΩΡΕΑΝ!

Οι εξετάσεις υλοποιούνται από την Ελληνοαμερικανική Ένωση. Εξασφαλίστε μία θέση άμεσα.


 • 3) Εξασφάλισε μοριοδότηση σε προκηρύξεις με αναγνωρισμένες επιμορφώσεις εξ αποστάσεως

Το Κέντρο Δια Βίου Μάθησης Επιπέδου Δύο, Easy-Education, αδειοδοτημένο από το Υπουργείο Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων / Γενική Γραμματεία Δια βίου Μάθησης (Γ.Γ.Δ.Β.Μ.), με αριθμό αδειοδότησης 192044348, εξασφαλίζει τη σίγουρη αναγνώριση και τη μέγιστη μοριοδότηση στους εκπαιδευόμενους της. Αυτή η περίοδος είναι ανοιχτή για όλες τις κατηγορίες σεμιναρίων μοριοδοτούμενων σεμιναρίων.

 • - Μοριοδοτούμενα Σεμινάρια 400 ωρών εξ αποστάσεως

Τα σεμινάρια τρίμηνης διάρκειας 400 ωρών υλοποιούνται εξ αποστάσεως και στηρίζονται αποκλειστικά στην ασύγχρονη εκπαιδευτική διαδικασία. Μάλιστα, οι εκπαιδευτές ενηλίκων, μπορούν να εξασφαλίσουν σίγουρη αναγνώριση και μοριοδότηση σε προκηρύξεις κάλυψης θέσεων σε δημόσιες δομές εκπαίδευσης ενηλίκων.  Διαβάστε περισσότερα εδώ.

Με την αίτησή σας  αυτή την περίοδο εξασφαλίζετε προνομιακή τιμή (240 ευρώ). Συμπληρώστε την αίτηση εδώ.

 • - Ετήσια Επιμορφωτικά Προγράμματα άνω των 400 ωρών σε συνεργασία με δημόσιο φορέα, το Πανεπιστήμιο Αιγαίου, εξ αποστάσεως για εκπαιδευτικούς και αναπληρωτές εκπαιδευτικούς.

Δημοφιλείς θεματικοί  τίτλοι:

 1. Ειδική Αγωγή και Εκπαίδευση
 2. Διαπολιτισμική Αγωγή και Ετερότητα
 3. Διδασκαλία της Ελληνικής ως Δεύτερης Ξένης Γλώσσας
 4. Σχολική Ψυχολογία
 5. Παιδοψυχολογία

Συμπληρώστε την αίτησή σας εδώ.

 • - Ετήσια Επιμορφωτικά Προγράμματα 450 ωρών σε συνεργασία με δημόσιο φορέα, το Πανεπιστήμιο Αιγαίου, εξ αποστάσεως για άνεργους, εργαζόμενους, ελεύθερους επαγγελματίες, δημόσιους υπαλλήλους κ.ά.
 1. Διοίκηση Επιχειρήσεων
 2. Ψηφιακός Μετασχηματισμός Επιχειρησιακών Διαδικασιών
 3. Τραπεζική Διοίκηση
 4. Κοινωνική Χρηματοοικονομική

Δείτε περισσότερα εδώ.

Συμπληρώστε την αίτηση εκδήλωσης ενδιαφέροντος και ένας συνεργάτης θα επικοινωνήσει μαζί σας για να σας λύσει οποιαδήποτε απορία.

ΑΙΤΗΣΗ: http://panteion-diaviou.gr/form_diaviou.php

Το πρόγραμμα έχει στόχο να προσφέρει στους ενήλικους συμμετέχοντες εξειδίκευση σε προγράμματα επαγγελματικής κατάρτισης, δυνατότητες διαμόρφωσης μιας ολοκληρωμένης προσωπικότητας, να βελτιώσει τις προοπτικές επαγγελματικής ένταξης και εξέλιξης του ατόμου, να συμβάλλει στην κοινωνική συνοχή, στην ανάπτυξη της ικανότητας ενεργού συμμετοχής στα κοινά και στην κοινωνική, οικονομική και πολιτιστική ανάπτυξη της χώρας.

Το πρόγραμμα απευθύνεται σε φοιτητές ή επαγγελματίες υγείας και ψυχικής υγείας, εκπαιδευτικούς όλων των βαθμίδων, καθώς και επαγγελματίες από τον χώρο διαχείρισης ανθρώπινου δυναμικού.

Το σεμινάριο μοριοδοτεί σε δομές μεταδευτεροβάθμιας εκπαίδευσης όπως Δ.ΙΕΚ, ΣΔΕ, ΚΔΒΜ, ΚΕΚ, σχολές ΟΑΕΔ και εξασφαλίζει ισχυρό συγκριτικό πλεονέκτημα για απασχόληση σε Ιδιωτικούς Εκπαιδευτικούς Οργανισμούς (Κολλέγια, ΚΕΣ, ΚΕΚ, ΙΕΚ, Φροντιστήρια, ΚΔΒΜ, ΚΕΣ).
Επιπλέον μοριοδοτεί σε σχολικές μονάδες πρωτοβάθμιας ή δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης με 2 μόρια ενώ μοριοδοτεί με 0,5 μόρια για θέσεις διοίκησης σε σχολικές μονάδες.
Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον μοροδότησης σε οποιαδήποτε προκήρυξη μοριοδοτεί τέτοιου τύπου βεβαιώσεις.

Δε βρήκατε τη λύση που αναζητείτε;

Θα χαρούμε να σας εξυπηρετήσουμε τηλεφωνικά και να φανούμε χρήσιμοι με τις υπηρεσίες μας στο 23111 10186 (Δευ-Παρ 10.00-17.00)

Μπορείτε να συμπληρώσετε τη φόρμα και να σας εντάξουμε στη λίστα newsletter  ώστε να ενημερώνεστε για ο,τιδήποτε νέο σχετικά με τις υπηρεσίες μας. 

Κέντρο Δια Βίου Μάθησης, Easy Education.

www.easy-education.gr