Εξ αποστάσεως προετοιμασία για απόκτηση πιστοποίησης ΤΠΕ, απαιτητή για συμμετοχή σε προκηρύξεις

Τα Κέντρα Δια Βίου Μάθησης, Easy Education,  σχεδιάζουν και υλοποιούν ΝΕΟ ΤΜΗΜΑ στο εξ αποστάσεως ολοκληρωμένο πρόγραμμα κατάρτισης στην Πληροφορική προς απόκτηση επίσημου πιστοποιητικού, αναγνωρισμένο από ελληνικό δημόσιο, Α.Σ.Ε.Π. αλλά και από ιδιωτικό τομέα.

 

Αποκτήστε γνώσεις στις Τεχνολογίες Πληροφορικής και Επικοινωνιών και πιστοποιήστε τις, αφιερώνοντας μόνο ελάχιστο από τον προσωπικό σας χρόνο! Εμείς, σας δίνουμε τη δυνατότητα να καταρτιστείτε σε ένα σύγχρονο περιβάλλον τηλεκατάρτισης, εντάσσοντάς σας σε οργανωμένη ηλεκτρονική τάξη με απαραίτητο εκπαιδευτικό υλικό και αναλαμβάνοντας οτιδήποτε αφορά τις εξετάσεις σας.

Παρακολουθώντας το πρόγραμμα «Πιστοποίηση Πληροφορικής εξ αποστάσεως» προετοιμάζεστε πλήρως για την χρήση των Νέων Τεχνολογιών, Πληροφορικής και Επικοινωνιών τα οποία βρίσκουν χρήση παντού στην καθημερινότητά μας.

Παράλληλα, η συμμετοχή σας στις επίσημες εξετάσεις πληροφορικής θα συντονιστεί απόλυτα από συνεργάτες των ΚΔΒΜ Easy Education.

Έναρξη νέου τμήματος: 27 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2020

Συμπλήρωσε τη φόρμα εγγραφής και απόκτησε το υποχρεωτικό πιστοποιητικό Πληροφορικής  για όλες τις προκηρύξεις σε ΑΣΕΠ και για πολλά προγράμματα εργασίας (πχ. κοινωφελή του ΟΑΕΔ).    

 

Η πιστοποίηση ΤΠΕ:

 1. Είναι υποχρεωτικό προσόν για συμμετοχή σε όλες τις προκηρύξεις του ΑΣΕΠ.
 2. Προσδίδει 4 μόρια στο ΝΕΟ σύστημα διορισμού εκπαιδευτικών.
 3. Μοριοδοτεί τους εκπαιδευτές ενηλίκων στις προσκλήσεις του ΙΝΕΔΙΒΙΜ για στελέχωση των δομών μεταδευτεροβάθμιας εκπαίδευσης.
 4. Είναι απαραίτητο προσόν για κάλυψη θέσης εργασίας στον ιδιωτικό τομέα.
 5. Είναι χρήσιμη σε όλους τους επαγγελματίες καθημερινά, καθώς οι γνώσεις αυτές είναι απαραίτητες για απλές αλλά και για σημαντικές ενέργειες, όπως από τη σύνταξη μίας επιστολής μέχρι και την τήρηση καθημερινού οργανωμένου ταμείου.

 

Μάθετε περισσότερα:

Ζητήστε αναλυτικές πληροφορίες.

 

Το πρόγραμμα κατάρτισης είναι σχεδιασμένο ώστε να ανταποκρίνεται πλήρως σε:

 1. Μαθητές Γυμνασίου-Λυκείου
 2. Φοιτητές
 3. Άνεργους
 4. Πτυχιούχους όλων των ειδικοτήτων και των δομών
 5. Εκπαιδευτικούς όλων των βαθμίδων
 6. Επαγγελματίες που διαχειρίζονται οργανωμένο ταμείο, βάσεις πελατών, επικοινωνία με το αγοραστικό κοινό
 7. Όλους τους ενδιαφερόμενους που θέλουν να γνωρίσουν και να εξοικειωθούν με τις δυνατότητες του Η/Υ

Για περισσότερες πληροφορίες απευθυνθείτε στο τηλεφωνικό κέντρο της Easy Education 23111 10186 (Καθημερινά Δευτέρα έως Παρασκευή - 10.00-17.00)

Ζητήστε να μάθετε περισσότερα από ένα συνεργάτη, συμπληρώνοντας τη φόρμα. 

Τέλος, σε όλους τους ενδιαφερόμενους δίνεται η δυνατότητα να συμμετέχουν σε αναγνωρισμένες εξετάσεις αγγλικών σε όλες τις πόλεις της Ελλάδας, εντελώς δωρεάν.