Μένουμε ασφαλείς, δε μένουμε πίσω!

Επανήλθαμε δυναμικά, επιμένοντας στη δια βίου μάθηση! Από Δευτέρα 18 Μαΐου 2020, συνεχίζουμε κανονικά τα μαθήματά μας στις δομές εκπαίδευσης που διατηρούμε στο κέντρο της πόλης μας, στη Βέροια.

 

Λόγω των έκτακτων συνθηκών και με γνώμονα τη διασφάλιση της δημόσιας υγείας, επιστρέφουμε σε μία διαφυλαγμένη κανονικότητα, φροντίζοντας για τα απαραίτητα, παίρνοντας όλα τα κατάλληλα μέτρα προστασίας στους χώρους μας.

Και κυρίως;

Μένουμε ασφαλείς, αλλά δε μένουμε πίσω! Συνδυάζουμε τα ΟΦΕΛΗ της ζωντανής διδασκαλίας με την ΕΥΚΟΛΙΑ της online εκπαίδευσης! 1 350x350

 

Στα κέντρα δια βίου μάθησης Easy Education, από την πρώτη μέρα έναρξης της δραστηριότητάς μας έως και σήμερα, λειτουργούμε με ένα και μόνο γνώμονα, την παροχή όσο το δυνατόν ποιοτικότερων υπηρεσιών εκπαίδευσης, κατάρτισης και δια βίου μάθησης με ασφάλεια.

Ασφάλεια στις παρεχόμενες υπηρεσίες μας,

ασφάλεια στα προσωπικά δεδομένα των εκπαιδευομένων μας,

ασφάλεια στις πλατφόρμες τηλεκατάρτισης.

 

Από το 2015, διατηρούμε τμήμα εξ αποστάσεως κατάρτισης υλοποιώντας περισσότερα από 70 προγράμματα σπουδών και παρέχοντας τις εκπαιδευτικές υπηρεσίες μας σε περισσότερους από 20.000 εκπαιδευόμενους!4 350x350

Μάθετε για τις ειδοποιούς διαφορές μας:

  • Διαθέτουμε σύστημα διαχείρισης ποιότητας τηρώντας τις απαιτήσεις των προτύπων ISO 9001 και ISO/IEC 27001 που αφορούν τη διαπίστευση της ποιότητας των παρεχόμενων εκπαιδευτικών υπηρεσιών & της διασφάλισης των πληροφοριακών δεδομένων (προσωπικά δεδομένα).
  • Διαθέτουμε 4 Ιδιόκτητες πλατφόρμες σύγχρονης και ασύγχρονης τηλεκατάρτισης βασισμένες σε ολοκληρωμένο σύστημα διαχείρισης χρηστών με δυνατότητα ταυτόχρονης συμμετοχής 2500 μαθητών (διαχειριστών, εκπαιδευτών, εποπτών τηλεκατάρτισης, καταρτιζομένων), ελεγχόμενη πρόσβαση αυτών στο σύστημα με διαδικασίες ταυτοποίησης (userauthentication), απόδοση ρόλων και δικαιωμάτων χρηστών, οργάνωση καταρτιζομένων σε ψηφιακή τάξη.
  • Έχουμε αναπτύξει το κατάλληλο λογισμικό, ώστε η Βεβαίωση επιμόρφωσης για όλα τα παρεχόμενα προγράμματα εκπαίδευσης να αποδίδεται με δυνατότητα ελέγχου γνησιότητας μέσω τοποθέτησης κώδικα QRcode.
  • Τεχνική υποστήριξη των εκπαιδευομένων και των εκπαιδευτικών 8 ώρες καθημερινά για την υλοποίηση εξ αποστάσεως επιμορφώσεων.
  • Πλήρεις οδηγούς διαχείρισης των πλατφορμών τηλεκατάρτισης τόσο για τους εκπαιδευόμενους όσο και για εκπαιδευτικούς.

ΟΙ ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΞΕΚΙΝΗΣΑΝ!3 350x350

 

Επίλεξε τη σίγουρη λύση για την κατάρτισή σας σε ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗ & ΑΓΓΛΙΚΑ, αλλά και σε ΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΣΠΟΥΔΩΝ.

 

Συμπλήρωσε την αίτηση και ένας συνεργάτης μας θα επικοινωνήσει μαζί σου για να σου λύσει κάθε απορία και να σε ενημερώσει πως μπορείς να εξασφαλίσεις ΔΩΡΕΑΝ ΔΙΔΑΚΤΡΑ!

Μείνε ασφαλής, αλλά μη μένεις πίσω!

Κέντρο Δια βίου Μάθησης Easy Education, www.easy-education.gr

Ελιάς 1 (1ος όρ.), 10πμ-8μμ

Τηλέφωνα Επικοινωνίας: 23310 70102 & 22004

Υπεύθυνος Σπουδών Easy Education ΜΟΥΡΤΖΙΛΑΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ