ΝΕΑ ΔΩΡΕΑΝ ΘΕΡΙΝΑ ΤΑΧΥΡΡΥΘΜΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΕΝΗΛΙΚΩΝ!

Επανήλθαμε δυναμικά, επιμένοντας στη δια βίου μάθηση με ΝΕΑ ΘΕΡΙΝΑ ΤΑΧΥΡΡΥΘΜΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΕΝΗΛΙΚΩΝ με ΔΩΡΕΑΝ δίδακτρα! Κάνε την εγγραφή σου σήμερα στα νέα ΘΕΡΙΝΑ ΤΑΧΥΡΡΥΘΜΑ ΔΩΡΕΑΝ ΤΜΗΜΑΤΑ ενηλίκων σε ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗ, ΑΓΓΛΙΚΑ και σε άλλα 4 προγράμματα εξειδίκευσης (Χρηματοοικονομική Λογιστική, AutoCAD 2D & 3D, Γραφιστική, G.I.S.). Τα θερινά τμήματα είναι ολιγομελή, ταχύρρυθμα και υλοποιούνται στις δομές εκπαίδευσης που διατηρούμε στο κέντρο της πόλης μας, στη Βέροια. Το κυριότερο; Έχεις πλέον τη δυνατότητα να παρακολουθείς το μάθημα από το σπίτι σου!

 

Μάλιστα, λόγω των έκτακτων συνθηκών και με γνώμονα τη διασφάλιση της δημόσιας υγείας, επιστρέφουμε σε μία διαφυλαγμένη κανονικότητα, φροντίζοντας για τα απαραίτητα, παίρνοντας όλα τα κατάλληλα μέτρα προστασίας στους χώρους μας.

Μένουμε ασφαλείς, αλλά δε μένουμε πίσω! Συνδυάζουμε τα ΟΦΕΛΗ της ζωντανής διδασκαλίας με την ΕΥΚΟΛΙΑ της online εκπαίδευσης!

ΟΙ ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΞΕΚΙΝΗΣΑΝ!

Συμπλήρωσε την αίτηση και ένας συνεργάτης μας θα επικοινωνήσει μαζί σου για να σου λύσει κάθε απορία και να σε ενημερώσει πως μπορείς να εξασφαλίσεις ΔΩΡΕΑΝ ΔΙΔΑΚΤΡΑ!

 

THERINA2020 2

ΘΕΡΙΝΑ ΤΜΗΜΑΤΑ  2020

**ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗ** 

ΔΕΥΤΕΡΑ – ΤΕΤΑΡΤΗ

10:00- 12:00

ΤΡΙΤΗ – ΠΕΜΠΤΗ

   17:00-21:00

**ΑΓΓΛΙΚΑ**

ΤΡΙΤΗ - ΠΕΜΠΤΗ

19:00  -21:00  PROFICIENCY

10:00 - 12:00   ΑΡΧΑΡΙΟΙ

ΔΕΥΤΕΡΑ-ΤΕΤΑΡΤΗ

19:00   -21:00  LOWER

 

Κλείσε θέση στα νέα τμήματα! Επίλεξε τη σίγουρη λύση για την κατάρτισή σας σε ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗ & ΑΓΓΛΙΚΑ, αλλά και σε ΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΣΠΟΥΔΩΝ.  

Στα κέντρα δια βίου μάθησης Easy Education, από την πρώτη μέρα έναρξης της δραστηριότητάς μας έως και σήμερα, λειτουργούμε με ένα και μόνο γνώμονα, την παροχή όσο το δυνατόν ποιοτικότερων υπηρεσιών εκπαίδευσης, κατάρτισης και δια βίου μάθησης με ασφάλεια.

Τώρα, έχεις τη δυνατότητα να παρακολουθήσεις το μάθημα ζωντανά από το σπίτι σου! Εμπιστεύσου τους πρωτοπόρους στην εξ αποστάσεως εκπαίδευση και βγες κερδισμένος!

Δυνατότητα παρακολούθησης διδασκαλίας της αίθουσας εξ αποστάσεως

12 ωρη καθημερινή υποστήριξη

Κατάρτιση στις τελευταίες εκδόσεις λογισμικού

Κάθε Σάββατο αναγνωρισμένες εξετάσεις πιστοποίησης

Αναγνωρισμένες πιστοποιήσεις σε προκηρύξεις δημοσίου &  ιδιωτικού τομέα

Επιπλέον -40% σε περισσότερα από 100 προγράμματα σπουδών

 

Από το 2015, διατηρούμε τμήμα εξ αποστάσεως κατάρτισης υλοποιώντας περισσότερα από 70 προγράμματα σπουδών και παρέχοντας τις εκπαιδευτικές υπηρεσίες μας σε περισσότερους από 20.000 εκπαιδευόμενους! Πλέον, έχοντας στο ενεργητικό μας σημαντικές συνεργασίες με ανώτατα ιδρύματα και φορείς, είμαστε σε θέση να καλύπτουμε ανάγκες επιμόρφωσης για όλους: μαθητές. Εφήβους, φοιτητές, άνεργους, εργαζόμενους, επαγγελματίες, επιχειρήσεις, αγρότες, δημόσιους υπαλλήλους, εκπαιδευτικούς κ. ά. Διατηρώντας πάντα την ευαισθησία μας ως προς τις ευπαθείς κοινωνικές ομάδες, προσχεδιάζοντας την τιμολογιακή μας πολιτική με άξονα εκπτωτικές κατηγορίες όπως τρίτεκνους πολύτεκνους, άνεργους, ΑμεΑ, φοιτητές και άλλους.

Μάθετε περισσότερα για τα συνεργατικά προγράμματα που υλοποιούμε σε συνεργασία με το Πάντειο Πανεπιστήμιο ΕΔΩ.

Δείτε όλους τους θεματικούς τίτλους στα μοριοδοτούμενα σεμινάρια 400 ωρών ΕΔΩ.

Δηλώστε συμμετοχή στις ΔΩΡΕΑΝ εξετάσεις αγγλικών που διενεργούμε σε συνεργασία με την Ελληνοαμερικανική Ένωση ΕΔΩ.

Κέντρο Δια βίου Μάθησης Easy Education, www.easy-education.gr

Ελιάς 1 (1ος όρ.), 10πμ-8μμ

Τηλέφωνα Επικοινωνίας: 23310 70102 & 22004

Υπεύθυνος Σπουδών Easy Education ΜΟΥΡΤΖΙΛΑΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ