Μέγιστη μοριοδότηση για προσλήψεις στα ΔΙΕΚ, στα ΣΔΕ και στα ΙΕΚ του ΟΑΕΔ

Με την παρακολούθηση των σεμιναρίων 400 ωρών οι υποψήφιοι εκπαιδευτές στις δομές εκπαίδευσης ενηλίκων θα πληρούν τα ΝΕΑ κριτήρια αξιολόγησης και μοριοδότησης στις δομές εκπαίδευσης ενηλίκων.

 

Τα Κέντρα Δια Βίου Μάθησης, Easy Education, στηρίζουν με συνέχεια και με συνέπεια τον υποψήφιο και τον ενεργό εκπαιδευτικό. Με κύριο γνώμονα την ανεύρεση, τη συντήρηση ή την ανέλιξη της θέσης εργασίας, τα κέντρα έχουν προβεί σε βελτίωση των παρεχόμενων υπηρεσιών εξ αποστάσεως εκπαίδευσης. Συγκεκριμένα, με στόχο να παρέχουμε στους εκπαιδευόμενους μας ανά την Ελλάδα τα μέγιστα εφόδια στη συμμετοχής τους σε προκηρύξεις προσλήψεων εκπαιδευτικών, έχουμε προβεί σε αναδιαμόρφωση και σχεδιασμό νέων σεμιναρίων με περισσότερες διδακτικές ώρες. Έτσι με την παρακολούθηση των σεμιναρίων 400 ωρών οι υποψήφιοι εκπαιδευτές στις δομές εκπαίδευσης ενηλίκων θα πληρούν τα νέα κριτήρια αξιολόγησης και μοριοδότησης στις δομές εκπαίδευσης ενηλίκων.

Δηλώστε συμμετοχή στα νέα τμήματα που ξεκινούν στις 13 Μαΐου  και εξασφαλίστε τη μέγιστη μοριοδότηση στα ΔΙΕΚ, στα Ινστιτούτα Εκπαίδευσης του ΟΑΕΔ και στα Σχολεία Δεύτερης Ευκαιρίας. 

ΠΑΡΑΤΑΣΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ  >>  ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΛΑΒΕΤΕ ΤΙΣ ΕΠΙΚΕΙΜΕΝΕΣ ΠΡΟΚΗΡΥΞΕΙΣ ΤΟΥ ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ, ΤΟ ΚΔΒΜ Easy Education, έχει προχωρήσει σε παράταση περιόδου εγγραφών (μέχρι και 24/5) για ένταξη στα τμήματα που ξεκίνησαν στις 13/5/2019. Τα τμήματα πρόκειται να ολοκληρωθούν στις 2 Αυγούστου, ώστε να προλάβουν οι υποψήφιοι να λάβουν τη βεβαίωση επιμόρφωσής τους και να την προσκομίσουν στις προκηρύξεις του ΙΝΕΔΙΒΜ για κάλυψη θέσεων σε Δ.ΙΕΚ και ΙΕΚ του ΟΑΕΔ. 

ΑΡΧΕΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΕΝΗΛΙΚΩΝ 

Αξίζει να επισημανθεί ότι η παρακολούθηση του προγράμματος μοριοδοτείται στις εκάστοτε προκηρύξεις για εκπαιδευτικούς δημοσίων ΙΕΚ , ΚΔΒΜ, e-ΚΔΒΜ, IEK του ΟΑΕΔ και ΣΔΕ. Διαβάστε αναλυτικές πληροφορίες εδώ.

Δηλώστε συμμετοχή στο νέο τμήμα που ξεκινά στις 13 Μαΐου  εδώ. 

ΘΕΣΜΟΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΡΤΙΣΗΣ (400 ώρες) 

Η Βεβαίωση Επιμόρφωσης που θα λάβει ο εκπαιδευόμενος μετά την επιτυχή παρακολούθηση του Προγράμματος του δίνει μόρια στις προκηρύξεις του Ιδρύματος Νεολαίας και Διά Βίου Μάθησης (ΙΝΕΔΙΒΙΜ) και συγκεκριμένα στις προκηρύξεις για εκπαιδευτές ωρομίσθιους, μόνιμους, Διευθυντές και Υποδιευθυντές στα Δημόσια ΙΕΚ, και στις σχολές ΟΑΕΔ. Διαβάστε αναλυτικές πληροφορίες εδώ. 

Δηλώστε συμμετοχή στο νέο τμήμα που ξεκινά στις 13 Μαΐου εδώ.  

ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΕΣ ΣΧΟΛΕΙΩΝ ΔΕΥΤΕΡΗΣ ΕΥΚΑΙΡΙΑΣ (400 ώρες) 

Η Βεβαίωση Επιμόρφωσης που θα λάβει ο εκπαιδευόμενος μετά την επιτυχή παρακολούθηση του Προγράμματος του δίνει μόρια στις προκηρύξεις του Ιδρύματος Νεολαίας και Διά Βίου Μάθησης (ΙΝΕΔΙΒΙΜ) και συγκεκριμένα στις προκηρύξεις για εκπαιδευτές ωρομίσθιους, μόνιμους και συμβούλους σταδιοδρομίας, συμβούλους ψυχολόγους στα Σχολεία Δεύτερης Ευκαιρίας. Διαβάστε αναλυτικές πληροφορίες εδώ. 

 Δηλώστε συμμετοχή στο νέο τμήμα που ξεκινά στις 13 Μαΐου  εδώ. 

Με το πέρας των σεμιναρίων χορηγούνται:

  • Μοριοδοτούμενη Βεβαίωση Επιμόρφωσης σεμιναρίου
  • Πλήρης διασφάλιση των παρεχόμενων υπηρεσιών εκπαίδευσης και με έλεγχο γνησιότητας της αποκτηθείσας βεβαίωσης, μέσω καινοτόμας υπηρεσίας: ανάγλυφη εκτύπωση με τοποθέτηση κώδικα QR code.
  • Επιλογή Αριστείας: Προαιρετικά, καθένας εκπαιδευόμενος δύναται να αποκτήσει συμπληρωματική βεβαίωση που αποδεικνύει εξαιρετικό μαθησιακό αποτέλεσμα με ό,τι αυτό σημαίνει στην αγορά εργασίας βαρύνοντας απόλυτα το βιογραφικό του επιτυχόντα.
  • Συνοδευτικό έντυπο europass με ανάλυση των θεματικών ενοτήτων και του τρόπου υλοποίησης του προγράμματος, αποδίδοντας και τους Ευρωπαϊκούς Βαθμούς ECVET.
  • Παρακολούθηση εντελώς ΔΩΡΕΑΝ μοριοδοτούμενου επιμορφωτικού σεμιναρίου 100 ωρών στην Οργάνωση και τον Σχεδιασμό Διδασκαλίας σε ενήλικους και ανήλικους εκπαιδευομένους.

Μάθετε περισσότερα για το πως θα συγκεντρώσετε τα μέγιστα στις προκηρύξεις  προσλήψεων εκπαιδευτικών σε Δ.ΙΕΚ και ΙΕΚ του ΟΑΕΔ, καθώς και στο γνωστικό σας αντικείμενο, πατώντας εδώ. 

Για περισσότερες πληροφορίες καλέστε στο 23111 10186 (ώρες τηλεφωνικού κέντρου: 10.00-17.00 Δευ-Παρ).