2021- Νέα χρονιά - Νέοι Στόχοι

Η οικογένεια της Easy Education κάνοντας τον απολογισμό της προηγούμενης χρονιάς και θέλοντας να εισέρθει στη νέα χρονιά με θετική σκέψη και παλμό, έκοψε την πίτα της με χαμόγελα και πολλά δώρα. Οι ευχές για τη νέα χρονιά παραμένουν υγεία, ευημερία και τύχη, εφόδια που θα βοηθήσουν να ξεπεραστεί κάθε δυσκολία. 

29F90F97 4384 4F7D B5BE 785C76434B3E

Στα πλαίσια του απολογισμού της προηγούμενης χρονιάς και όπως κάθε χρόνο έτσι και το 2020 , το κοινωνικό έργο της Easy Education , συμπεριελάμβανε ποικίλες δράσεις.
Για το έτος 2020, η Easy Education, στάθηκε αρωγός στη Δημόσια Βιβλιοθήκη της Βέροιας χρηματοδοτώντας την κάλυψη σημαντικών λειτουργικών της αναγκών.

‘’Γνώμονας όλων των δράσεων μας είναι ένας: η προσφορά, για να είναι μεγαλύτερη θα πρέπει να είναι προ πάντων ποιοτική, άρα να γίνεται με τρόπο διαφανή, ειλικρινή και φυσικά να καλύπτει κάποια ανάγκη, δηλαδή να ανταπαντά σε μία ζήτηση. Μόνον έτσι δύναται να αποτελέσει παράδειγμα προς μίμηση και τελικά να επιτελέσει τον σκοπό της, κινητοποιώντας παράλληλα και άλλους να πράξουν ομοίως.’’

Και όπως ολοκληρώθηκε το κοινωνικό έργο της Easy Education το 2020, έτσι ξεκίνησε και το 2021, προσφέροντας δώρα και δωροεπιταγές για είδη πρώτης ανάγκης στους επι πολλών ετών εργαζομένους της και στους οικογενειάρχες εργαζόμενους της, στηρίζοντας και ενισχύοντας τον θεσμό της οικογένειας και της συνεργασίας.

 

koritsia

agoria


Τα Κέντρα Δια Βίου Μάθησης Easy Education, δεκατρία χρόνια τώρα, παρέχουν ολοκληρωμένες και συνολικές λύσεις εκπαίδευσης με περισσότερα από 100 προγράμματα σπουδών προς επιλογή και αξιοποίηση. Από το 2008 έως σήμερα, έχουν εκπαιδευτεί περισσότεροι από 16.000 πολίτες πανελλαδικά παρακολουθώντας επιμορφωτικά προγράμματα.

Facebook Page Κέντρο Δια Βίου Μάθησης Easy education

http://www.libver.gr