ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ: Ανοιχτή εκδήλωση παρουσίασης προγράμματος πολιτιστικού τουρισμού. Ομιλητής Γιάννης Μπουτάρης.

Η εκδήλωση θα διεξαχθεί την Τετάρτη 20/10/21 και θα διαρκέσει μία (1) ώρα, 18:00 μμ έως 19:00 μμ.

Θα είναι διαδικτυακή εκδήλωση στα πλαίσια του προγράμματος «Πολιτιστικός τουρισμός και εφαρμοσμένη επικοινωνία. Το παράδειγμα της Κεντρικής Μακεδονίας», που υλοποιείται από το ΚΕΔΙΒΙΜ του Παντείου Πανεπιστημίου σε συνεργασία με το κέντρο Δια Βίου Μάθησης Easy Education.

Το θέμα συζήτησης της εκδήλωσης θα αφορά «Τρόπους με τους οποίους η σύνδεση του κρασιού με την πολιτιστική κληρονομιά μπορεί να συμβάλλει τόσο στην οικονομική στήριξη του προϊόντος όσο και σε μια νέα στρατηγική για τον τουρισμό και τη βιώσιμη ανάπτυξη».

  • Oμιλητής: Μπουτάρης Γιάννης, Χημικός Οινολόγος.
  • Χαιρετισμός: Καθηγητής Λέανδρος Νίκος: Επιστημονικός Υπεύθυνος του προγράμματος.
  • Συντονισμός: Μουρτζίλας Νικόλαος, Υπεύθυνος σπουδών για τα Κέντρα Δια Βίου Μάθησης Easy Educatioισωεn.

Στην συγκεκριμένη εκδήλωση μπορεί να παρευρεθεί ψηφιακά οποιοσδήποτε ενδιαφέρεται απλώς επιλέγοντας τον παρακάτω σύνδεσμο: 

Ο σύνδεσμος θα είναι ενεργός για παρακολούθηση κατά την διάρκεια διεξαγωγής της εκδήλωσης, δηλαδή την Τετάρτη 20/10/21, από 18:00 μμ έως 19:00 μμ.

Όραμά μας είναι: Με την 4η βιομηχανική επανάσταση που βρίσκεται στο κατώφλι μας και τον ψηφιακό μετασχηματισμό που ήδη βιώνουμε να μην αδικηθεί ή περάσει σε δεύτερη μοίρα ο πολιτιστικός πλούτος της πατρίδας μας.

Αυτό μπορεί πιο εύκολα να αποφευχθεί εάν συνδεθεί ο πολιτιστικός πλούτος με τον τουρισμό και ένα νέο πρότυπο βιώσιμης ανάπτυξης.

Ως εκ τούτου, σκοπός της εκδήλωσης και κατ' επέκταση και του προγράμματος είναι η προώθηση του πολιτιστικού τουρισμού αξιοποιώντας τον ψηφιακό μετασχηματισμό της καθημερινότητάς μας και τα σύγχρονα εργαλεία επικοινωνίας.

Απώτερος στόχος, η προσέλκυση επισκεπτών και η στήριξη της τοπικής οικονομίας.

Αξίζει να παρευρεθείτε στην εκδήλωση μας.

Ο πολιτιστικός τουρισμός αφορά όλους!

κεδιβιμ-logo_2.png