Τα πρώτα μας βήματα

Το κέντρο δια βίου μάθησης Easy Education (Κωδ. Αδείας από τον ΕΟΠΠΕΠ, φορέας του Υπουργείου Παιδείας, Έρευνας & Θρησκευμάτων: 192044348) ξεκίνησε να δραστηριοποιείται στο Ν. Ημαθίας το Σεπτέμβριο του 2008 και συγκεκριμένα στη πόλη της Βέροιας που είναι και πρωτεύουσα του νομού. 

Αναβάθμιση και είσοδος νέων υπηρεσιών

Σκοπός της λειτουργίας μας ήταν από την πρώτη ημέρα λειτουργίας η ποιοτική παροχή υπηρεσιών εκπαίδευσης οδηγώντας στην απόκτηση δεξιοτήτων, με απώτερο στόχο την υποστήριξη της παραγωγικότητας των εκπαιδευομένων μας. Αυτός είναι και ο αυτοσκοπός της ΔΙΑ ΒΙΟΥ ΜΑΘΗΣΗΣ και για αυτόν τον λόγο, το 2011 μετεγκατασταθήκαμε στο κεντρικότερο σημείο της Βέροιας και αναπτύξαμε επιπλέον προγράμματα εξειδικευμένων σπουδών όπως Λογιστικής  και γραφιστικής, τα οποία και πιστοποιήθηκαν από αναγνωρισμένο φορέα πιστοποίησης.

Συνεχής εξέλιξη και ανάπτυξη

Από το 2014 διατηρούμε και δεύτερο κέντρο δια βίου μάθησης στο κέντρο της Βέροιας, στην Καπετάν άγρα 6, και παράλληλα υλοποιούμε μια πλειάδα πλέον προγραμμάτων σπουδών όπως ξένων γλωσσών, autocad και GIS. Συντηρώντας 2 εγκαταστάσεις διενεργούμε με απόλυτη συνέπεια και συνέχεια κάθε Σάββατο και επίσημες εξετάσεις πληροφορικής και κάθε 2 μήνες διενεργούμε  και επίσημες εξετάσεις αγγλικών και εξειδικευμένων προγραμμάτων προς απόκτηση όλων των παραπάνω αντίστοιχων πιστοποιητικών.

Υλοποίηση προγραμμάτων για παροχή ποικίλων λύσεων εκπαίδευσης

Από το 2014 λοιπόν, δημιουργήσαμε και το τμήμα ΚΕΚ της EASY EDUCATION αναλαμβάνοντας και προγράμματα Voucher ανέργων όλων των ηλικιών. Εκτός από πλήθος αυτοχρηματοδοτούμενων προγραμμάτων σπουδών που έχουν υλοποιήσει 8000 σπουδαστές από το 2008 έως και σήμερα, υλοποιούμε και πλήθος συγχρηματοδοτούμενων έργων του Υπουργείου εργασίας του ΙΝΣΕΤΕ και της ΕΕΔΕ. Με απόλυτη επιτυχία συνεργαζόμαστε με το υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και με Ίδρυμα Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης, υλοποιώντας προγράμματα δια βίου Μάθησης.

Συνεχής υποστήριξη του ανθρώπινου δυναμικού

Η Easy Education, στη διάρκεια της δεκαετούς λειτουργίας της, έχει παράσχει περισσότερες από 30 θέσεις εργασίας, σε πτυχιούχους ανώτατων τριτοβάθμιων ιδρυμάτων - πολλοί εξ αυτών είναι και κάτοχοι μεταπτυχιακών και διδακτορικών τίτλων. 

Νέα εποχή της Easy Education

Η επανατοποθέτηση στην αγορά πραγματοποιήθηκε στις αρχές του 2018, στην επέτειο των 10 χρόνων λειτουργίας της Easy Education, με επαναπροσδιορισμό της εταιρικής ταυτότητας, νέες καμπάνιες, είσοδο νέων καινοτόμων υπηρεσιών, μεγάλους διαγωμισμούς και κληρώσεις και πράξεις εταιρικής κοινωνικής ευθύνης. Σήμερα, φέρουμε δύο δομές εκπαίδευσης 140τμ και 130τμ αντίστοιχα με συνολικά 70 θέσεις εκπαίδευσης  (δυναμικότητα κτιρίων), προσβασιμότητα ΑΜΕΑ, όλο τον απαραίτητο υλικοτεχνικό εξοπλισμό & πληρούμε χωροταξικά ότι θέτει το ευρωπαϊκό πλαίσιο και ο ΕΟΠΠΕΠ  για τη δια βίου μάθηση. Έχουμε εισάγει νέες καινοτόμους υπηρεσίες που αναβαθμίζουν την ασφάλεια και την αξιοπιστία των παρεχόμενων υπηρεσιών μας πρσδίδοντας παράλληλα, αισθητή διαφοροποίηση των εκπαιδευομένων μας καθολικά και διαχρονικά.