Τα Αγγλικά, μαζί με την Πληροφορική, αποτελούν τις βασικότατες δεξιότητες. Με αυτό το ταχύρρυθμο πρόγραμμα δεν έχετε δικαιολογία να μην έχετε πτυχίο στα αγγλικά.

Πρόγραμμα κατάρτισης στην ΑΓΓΛΙΚΗ γλώσσα

Το πρόγραμμα οδηγεί στην απόκτηση βεβαίωσης παρακολούθησης και δυνατότητα συμμετοχής σε εξετάσεις προς απόκτηση πιστοποιητικού (TIE) αναγνωρισμένου ΔΙΕΘΝΩΣ,  από το ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΔΗΜΟΣΙΟ καθώς και από τον ιδιωτικό τομέα. 

Στόχος του προγράμματος είναι η εκμάθηση της αγγλικής γλώσσας ώστε η χρήση της να γίνεται με ευκολία στη καθημερινότητα αλλά και στους χώρους εργασίας.

Εν όψει των επικείμενων προσλήψεων, τα Κέντρα Δια Βίου Μάθησης, Easy Education,  σχεδιάζουν και υλοποιούν εξ αποστάσεως ολοκληρωμένο πρόγραμμα κατάρτισης στην Αγγλική γλώσσα προς απόκτηση επίσημου πιστοποιητικού, αναγνωρισμένο από ελληνικό δημόσιο, Α.Σ.Ε.Π. αλλά και από ιδιωτικό τομέα. Υλοποιήστε το πρόγραμμα Κατάρτισης  ΓΡΗΓΟΡΑ, ΕΥΚΟΛΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΕΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΣΑΣ ΧΩΡΟΥ μέσα σε 60 ώρες!

Συμπλήρωσε τη φόρμα εγγραφής και απόκτησε το υποχρεωτικό πιστοποιητικό Αγγλικής γλώσσας κλείνοντας μία θέση στο νέο τμήμα.

Ολοκληρώστε την εγγραφή σας για ένταξη στο τμήμα του Σεπτεμβρίου μέχρι τις 16/10.

Παράταση: Εγγραφές μέχρι την Παρασκευή 23 Οκτωβρίου 2020.

Επίσης,  οργανώνονται και  διεξάγονται οι εξετάσεις Αγγλικών ΕΞ ΑΠΟΣΤΑΕΩΣ ΑΠΟ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΣΑΣ !

Έναρξη νέων τμημάτων: 19/10/2020

Για περισσότερες πληροφορίες απευθυνθείτε στο τηλεφωνικό κέντρο της Easy Education 23111 10186 (Καθημερινά Δευτέρα έως Παρασκευή - 10.00-17.00).

Ζητήστε να μάθετε περισσότερα από ένα συνεργάτη, συμπληρώνοντας τη φόρμα.

 

 

Ποια πιστοποίηση μπορώ να αποκτήσω;

Read more

Τι θα λάβω με το τέλος του προγράμματος;

Read more

Τι παρέχει το πρόγραμμα "Πιστοποίηση Αγγλικών εξ αποστάσεως"

Read more

Που και πως θα διεξαχθουν οι εξετασεις πιστοποιησης;

Δυνατότητα εξετάσεων και  πιστοποίησης ΑΠΟ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΣΑΣ !!!!

Read more