Πληροφορίες αιτήσεων σε εξ αποστάσεως επιμορφωτικά σεμινάρια

Υλοποιούμε εξ αποστάσεως επιμορφωτικά σεμινάρια για σίγουρη αναγνώριση και μέγιστη μοριοδότηση σε όλες τις δομές εκπαίδευσης. Επίσης, σε τακτά χρονικά διαστήματα υλοποιούμε νέα τμήματα. Μπορείτε να δείτε τις ειδοποιούς διαφορές του κέντρου Easy Education, εδώ. 

Συγκέντρωσε έως και 15 μόρια στις προκηρύξεις για προσλήψεις σε δομές εκπαίδευσης ενηλίκων. Eνίσχυσε το βιογραφικό σου για εργασία στον ιδιωτικό τομέα.

 EIDIKOTHTA SDE2 DIEFTHINTONYPODIEFTHINTONAVATHMIABVATMHIA2EIDIKHAGOGIPISTOPOIHSHEOPPEP2

Δήλωση συμμετοχής

ΜΟΡΙΟΔΟΤΟΥΜΕΝΑ ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ ΓΙΑ ΜΟΡΙΟΔΟΤΗΣΗ ΣΕ ΔΗΜΟΣΙΕΣ ΔΟΜΕΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΕΝΗΛΙΚΩΝ: 

ΑΙΤΗΣΗ εδώ.

ΕΤΗΣΙΑ ΕΠΙΜΟΡΦΩΣΗ ΣΤΗ «ΘΕΤΙΚΗ ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ» ΣΕ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΟ ΚΕΔΙΒΙΜ ΤΟΥ ΠΑΝΤΕΙΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ για επιμόρφωση αλλά και μοριοδότηση σε όλες τις βαθμίδες εκπαίδευσης.

ΑΙΤΗΣΗ εδώ.

ΕΤΗΣΙΑ ΕΠΙΜΟΡΦΩΤΙΚΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΣΕ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΑΙΓΑΙΟΥ για μοριοδότηση σε όλες τις βαθμίδες εκπαίδευσης 12μηνης διάρκειας, μεταξύ άλλων η ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗ & ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ, η ΔΙΑΠΟΛΙΤΙΣΜΙΚΗ ΑΓΩΓΗ & ΕΤΕΡΟΤΗΤΑ, η ΔΙΔΑΣΚΑΛΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΩΣ ΔΕΥΤΕΡΗΣ ΞΕΝΗΣ ΓΛΩΣΣΑΣ, η ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΜΟΝΑΔΩΝ.

ΑΙΤΗΣΗ εδώ.

ΕΤΗΣΙΑ ΕΠΙΜΟΡΦΩΤΙΚΑ ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ ΣΕ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΑΙΓΑΙΟΥ για επιμόρφωση αλλά και μοριοδότηση, 9μηνης διάρκειας συνολικής ασύγχρονης παρακολούθησης 450 ωρών, στους επίκαιρους θεματικούς τίτλους: Ψηφιακός Μετασχηματισμός Επιχειρησιακών Διαδικασιών, Διοίκηση Επιχειρήσεων & Τραπεζική Διοίκηση. 

ΑΙΤΗΣΗ εδώ. 

Εξ αποστάσεως σεμινάριο στην ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΕΝΗΛΙΚΩΝ 150 ωρών που οδηγεί στις εξετάσεις πιστοποίησης εκπαιδευτικής επάρκειας ενηλίκων του ΕΟΠΠΕΠ. Το πρόγραμμα με τίτλο Αρχές, Φιλοσοφία και Διδακτική Μεθοδολογία στην Εκπαίδευση Ενηλίκων προετοιμάζει,παράλληλα τους υποψήφιους για τις επίσημες εξετάσεις. 

ΑΙΤΗΣΗ εδώ.

 

Θα χαρούμε να σας εξυπηρετήσουμε τηλεφωνικά και να φανούμε χρήσιμοι με τις υπηρεσίες μας στο 23111 10186 (Δευ-Παρ 10.00-17.00).

facebookΚάντε Like στη σελίδα μας στο Facebook!  

Easy Education. Οι πιο συμφέρουσες λύσεις στην Ποιοτική Εκπαίδευση.